Naar de navigatie

Eisenhower


Ardan
Zang
David
Gitaar en zang
Stek
Bas en zang
Akka
Drums en zang
Groningen |

Sinds 2009 is Eisenhower aan de weg aan het timmeren om de rocklegendes van de jaren zeventig te combineren met de moderne rock van nu. Gewapend met vierstemmige zang, stevige rocksongs en een energieke podiumpresentatie die je bij blijft hebben deze jongens zowel kleinere als grote podia bespeeld. Noem bijvoorbeeld Bevrijdingsfestival Groningen, Reeperbahn Festival Hamburg, EuroSonic Noorderslag; Eisenhower stond er als een huis.

In november van 2012 heeft Eisenhower zijn eerste plaat uitgebracht, opgenomen in de Conservatorium Studio in Groningen en gemasterd door Darius van Helfteren. In 2013 gaat Eisenhower wederom de studio in, deze keer de Wisseloord Studios om onder begeleiding van Ronald Prent nieuwe nummers op te nemen.

Meest recent heeft Eisenhower personality jock Eric Corton weten te bekoren, sterker nog, hij heeft hen tot winnaar gekroond van zijn bandwedstrijd DemoDock op Cortonville! Dit betekent onder meer dat ze een album op gaan nemen in de Wisseloord Studios en een uitgebreid en breed coachingstraject in gaan. Eric zal ook een videoblog van onze opnames gaan posten op zijn website. Nederland kan zich opmaken voor de opmars van de “geoliede, ijzervretende rockmachine” (Corton) die Eisenhower heet.

In de lente van 2013 heeft Eisenhower met de mannen van John Coffey en Wallace Vanborn een clubtour gedaan, waarin ze de tofste clubs van Nederland aandeden! In het najaar gaan we met de PopRonde zoveel mogelijk spelen in heel Nederland, dus zorg dat je er een van de keren in ieder geval bij bent! Eisenhower wordt geroemd om de levendige podiumpresentatie en overtuigende liveshow en wil dat zoveel mogelijk laten zien. Tot op de planken!

Eisenhower is op zoek naar representatie in de vorm van een label en/of management die heil ziet in deze de nummers en de energieke podiumpresentatie van de band.

 

Discografie: Eisenhower (EP) - opgenomen in april 2009 @ SquareWave Studios

                       Enough (Album) - opgenomen in de zomer van 2012 @ Conservatorium Groningen

Genre

Contact

Contact kan via e-mail op info(at)eisenhowerband.com of via het onderstaande telefoonnummer:

Telefoonnummer boeking: 0655704174 (Wouter Stek)

Website:
http://www.eisenhowerband.com
Facebook:
https://www.facebook.com/EisenhowerOfficial?ref=hl
Hyves:
http://eisenhowerband.hyves.nl
MySpace:
http://www.myspace.com/eisenhower
Twitter:
http://twitter.com/Eisenhowerband
YouTube:
http://www.youtube.com/user/EisenhowerBand

Audio

Selecteer een nummer

Video

Jekyll & Hyde
See video
Years of tears
See video
Time the time (Festival de Affaire, Nijmegen)
See video

Foto's

<a href="/band/eisenhower" class="active">Eisenhower</a> | Eisenhower Persfoto
 
 

   

Aanmelden nieuwsbrief

Nieuwsbrief OngekendTalent

Meld je band aan, doe mee en
word ontdekt!

Aanmelden