Naar de navigatie

ENormmusic


Eric ten Bos
Singer/Songwriter
Ronald ten Bos
Guitar/Composer
Ferry Bult
Drums
Martin Platenkamp
Keys
Liejondo Nijhuis
Bass
Leon Westenberg
Guitar
Enschede |

ENorm is een vijfkoppige popformatie uit Enschede. Het repertoire bestaat uit frisse, toegankelijke popmuziek met een pittig rock-randje die goed in het gehoor ligt en lang blijft hangen.  De band is opgericht in 2003 en in datzelfde jaar verscheen het album Real Today.

In mei 2005 zag de tweede cd Enonymous het levenslicht waarvan de single Answers enkele weken in de Nederlandse top 100 stond.

ENorm heeft in de loop der jaren een uitstekende reputatie als liveband opgebouwd. Op grote podia werd opgetreden met artiesten als Van Velzen, Van Dikhout, Krezip, Sting, Golden Earring, Ilse de Lange, Tower of Power etc. Daarnaast waren er tv-optredens (RTL4, SBS6, TV2 en RTV-Oost) en maakte de band zijn opwachting bij diverse lokale, regionale en landelijke radiozenders, waaronder de programma's van Giel Beelen, Bart Arends, Isabelle, Daniel Dekker, Coen en Sander en Gerard Ekdom.

De band is momenteel bezig met de afronding van de derde cd die geproduceerd is door topproducer Holger Schwedt en gemastered door Alchemy Soho uit Londen. De release van de nieuwe cd zal later dit jaar plaatsvinden.

What Else: ENorm schreef de titelsong ‘12th Man' voor de documentaire over FC Twente. De single werd zeer goed verkocht en wordt nog steeds gedraaid bij thuiswedstrijden van FC Twente. Ook werd voor de populaire regiosoap ‘Van Jonge Leu en Oale Groond' het nummer ‘Good te Pas' geschreven. Het nummer was een regionale hitsingle en stond een aantal weken in de top 100. In 2005 is ENorm met groot succes gestart met de eigen pop-theaterproductie ‘Kerst met Ballen' die ieder jaar in verschillende theaters wordt opgevoerd en volle zalen trekt. Verder organiseerde de band van 2006-2008 het gratis toegankelijke ‘ENorm festival'. Het eerste jaar trok het festival zo'n 5000 bezoekers. De editie 2007, met ENorm en van Velzen als grote publiekstrekkers, trok 10.000 bezoekers en ook de editie 2008, met o.a. Vanilla Sky en Dennis werd meer dan goed bezocht! Bezetting: Eric ten Bos - zang/songwriter Ronald ten Bos - gitaar/componist Ferry Bult - drums Martin Platenkamp - toetsen Liejondo Nijhuis - bas Leon Westenberg - gitaar (projectbasis) Discografie: 2003 - Real Today 2005 - Enonymous 2008 - Single Good te Pas 2010 - Between the Acts

Genre

Contact

Irene Berg ENorm music Management Tel: 06-8116 8866 irene@enormmusic.com Telefoonnummer: 0681168866 Telefoonnummer boeking: 0681168866

Website:
http://www.enormmusic.com
Facebook:
http://www.facebook.com/pages/ENorm/150758073380
Hyves:
http://www.enormmusic.hyves.nl/
MySpace:
http://www.myspace.com/enormmusic
Twitter:
http://twitter.com/enormmusic
YouTube:
http://www.youtube.com/enormmusic

Audio

Selecteer een nummer

Video

Video van ENormmusic 1
See video
Video van ENormmusic 2
See video
Video van ENormmusic 3
See video

Foto's

<a href="/band/enormmusic" class="active">ENormmusic</a> | Enorm by Hessel Bosch
 
 

   

Aanmelden nieuwsbrief

Nieuwsbrief OngekendTalent

Meld je band aan, doe mee en
word ontdekt!

Aanmelden