Naar de navigatie

Opa's Kunstgebit


Jan
contrabas, gitaar, bazoeki, mandola en verder alles waar maar snaren op of in zitten en natuurlijk zang.
Karin
Gitaar, yukelele, lepels en zang
Erik
Gitaar, cajón, mondharmonia, accordeon en zang
Taarlo (Assen) |

Opa's Kunstgebit, folk met een knipoog!!

Folk is muziek van het volk, dat betekend voor ons dat we vooral zingen over de dingen des levens. Oftewel drank, geen geld hebben en gevangenissen. Het thema liefde lijkt vooralsnog te hoog gegrepen, maar misschien komt daar binnenkort verandering in. We zingen folk uit alle landen maar door Jan's typerende stem, klinkt het toch allemaal Iers en daar is toch eigenlijk niks mis mee! Ons repertoir bestaat uit liedjes van Woody Guthrie, Bonzo dog doodah band, Hank Williams, Lead Belly, Corries, Fairportconvention, Drive by Truckers, Johnny Cash en nog vele anderen. Af en toe komt er een eigen nummer voorbij, deze zijn geschreven door Jan. Ook schuwen we nederlandse folk niet, al hebben we weinig nummers van hedendaagse nederlandse artiesten.

 

Luxe studio? Je moest eens weten. Contrabas, gitaar, ukelele en cajòn op 1,5 m2 overloop tussen de theaterkleding.......... Maar een lol dat we hebben.....!!

 

Maandenlang gewacht tot we weer een cover konden maken voor de coverwedstrijd. Maar het eerste nummer is klaar! We wilden een vertaling maken van the Dutch mountains, maar dit bleek moeilijker dan gedacht! Jan wist dat er plannen waren om een Alp in Nederland te maken. Dat was een leuk onderwerp. Naar aanleiding van de website hebben we een takst geschreven. Wij zijn blij met het resultaat! Nu bezig met een volgend nummer, welke dat wordt weten we nog niet. De keus is moeilijk.........

Genre

,

Audio

Selecteer een nummer

Video

Love You More
See video
Where's me teeth?
See video
 
 

   

Aanmelden nieuwsbrief

Nieuwsbrief OngekendTalent

Meld je band aan, doe mee en
word ontdekt!

Aanmelden