Naar de navigatie

Rococo


Groningen |

Rococo is een drie koppige vrouwelijke indie/pop band uit het Noorden. De bands bestaat uit de tweeling Doortje (zang/bass) en Jorinde Hiddema (gitaar/backingvocals) en Marjolein Huisinga (drum/backingvocals). Met hun dansbare en catchy nummers zijn de dames bezig Nederland te veroveren.

Rococo is een drie koppige vrouwelijke indie/pop band uit het Noorden. De bands bestaat uit de tweeling Doortje (zang/bass) en Jorinde Hiddema (gitaar/backingvocals) en drumster Marjolein Huisinga. Met dansbare en catchy nummers zijn de dames bezig Nederland te veroveren.

Beinvloed door bands als Red Light Company, Grammatics, Phoenix, Kasabian maar ook Joy Division en Bloc Party timmeren de dames hard aan de weg. Dit najaar staat er een EP release op de planning en willen de dames zoveel mogelijk spelen. Het is afwachten tot deze band opgepikt wordt door het grotere publiek

Vera Club For the International Pop underground:
" Leuke nieuwe pop band uit Groningen! Deze drie (jonge) Dames weten een onzettend overtuigende
sound neer te zetten. Het Groningse, vrouwelijke, antwoord op dansbare Indie bands als Bloc Party & Two Door Cinema Club.

Zwemfest 2010:
"Rococo is een jonge Groningse band, bestaande uit drie vrouwelijke muzikanten.
Na een snelle start (support The Drums in Vera & deal clay records) zullen ze met behulp van catchy teksten en melodieën hun succes doorzetten. Zorg ervoor dat je tijdens hun show goed schoeisel bij je hebt, want de dansbaarheid van hun liedjes beproeft schoenen en enkels."

Bezetting:

Doortje Hiddema: Zang & Bass
Jorinde Hiddema: Gitaar & Backingvocals
Marjolein Huisinga: Drums & Backinvocals

Discografie:

-

Genre

Audio

Selecteer een nummer
 
 

   

Aanmelden nieuwsbrief

Nieuwsbrief OngekendTalent

Meld je band aan, doe mee en
word ontdekt!

Aanmelden