Naar de navigatie

SteffenMorrison


Amsterdam |

 

Biografie Steffen Morrison Pop met een rauw randje. Dat is de muziek van Steffen Morrison. Tot eind 2010 was de charismatische zanger en tekstschrijver nog coach van een sales team bij ‘s werelds grootste online carrière site. Zijn werkgever steunde hem door hem in media uitingen uit te roepen tot de ideale droombanen jager. Hoewel Steffen dat met veel plezier deed, ligt zijn passie bij het maken muziek. Hij zou het liefst de hele dag door zingen en dat zijn hele leven doen. Een halve finale plaats in de Grote Prijs Van Nederland, drie verschenen muziekvideo’s en het voorprogramma verzorgen voor de Amerikaanse singer-songwriter Raul Midón in een uitverkocht Tivoli: de zanger van Surinaamse afkomst ziet langzaam zijn droom van fulltime muzikant werkelijkheid worden.

Reebok commercial

In maart 2010 zingt Steffen een commercial in voor de schoenenlijn ‘Easytone’ van Reebok in samenwerking met Sizzer Amsterdam. Steffen’s stem gaat vervolgens de hele wereld over. De commercial is te zien op alle grote tv-stations van MTV tot Sky News. “Dat ik voor deze internationale commercial uitgekozen ben, is voor mij een bevestiging dat ik de juiste keuze heb gemaakt om fulltime muziek te maken,” vindt Steffen. De muziek ‘Shake It’ in de commercial wordt als single begin 2011 wordt uitgebracht.

Debuutalbum ‘Revealed’ Wat volgens Steffen nog mooier is,  is het verwezenlijken van zijn debuut album. ‘Revealed’ is een bijzonder persoonlijk album. Als je naar de teksten luistert, dan leer je Steffen echt kennen. Voor het album zocht Steffen de samenwerking met tekstschrijver en creatief partner Bas Silos en songwriter/producer Toon bekend van The Voice Of Holland en van hits voor artiesten als Boris en Gordon.

Een droom die werkelijkheid wordt...

Het debuut had voor Steffen niet eerder kunnen komen: “Nu is het moment hier want er bestaat voor alles een juiste tijd en geschikt moment. Ik heb staan janken toen ik alle songs als volledige plaat terugluisterde. Alle emoties kwamen boven: het eerste moment dat ik besefte dat mijn hart bij het maken van muziek ligt, mijn reis naar Amerika om het vak te leren, de lange schrijfsessies op mijn zolderkamertje en alle peptalks die ik met mezelf had. Dit is mijn ‘Pursuit Of Happiness’.

 

 

 

Video

SHAKE IT- het minuutje bij DWDD
See video
SHAKE IT- The Reebok Easytone Song
See video
Touch The Sky
See video

Foto's

<a href="/band/steffenmorrison" class="active">SteffenMorrison</a> | Press Pic 1
 
 

   

Aanmelden nieuwsbrief

Nieuwsbrief OngekendTalent

Meld je band aan, doe mee en
word ontdekt!

Aanmelden