Naar de navigatie

Supra Naturals


Chris Pedis
Vocalen
Youri de Bruijn
Synth/ basgitaar/ producer
Kit Carrera
Drums/ producer
Den Haag |

 

SUPRA NATURALS Met bijna bovennatuurlijke kracht perst Supra Naturals een verwoestende collisie van Drum 'n Bass, Rock en Punk met een mespuntje Dubstep op een ziedend tempo door je gehoorgangen. Met een chirurgische precisie brengen Youri de Bruijn, Chris Pedis en Kit Carrera hun verwarde geesteskindje ter aarde in een beukende vorm voor alle oren, ogen, handen en voeten. Na het uitbrengen van hun eerste EP "Up The Ante" sleepten ze meteen een Haagse Popprijs in de wacht en werden ze op verschillende festivals geboekt waaronder Altersonic en de Popronde van 2012. Nadat het festivalseizoen en veel podia uitgeput achtergelaten werden, was de tijd rijp om ook de rest van Nederland te confronteren met Supra Naturals. Nadat de potentie ook door Dave Pemberton herkend werd, zaten ze niet veel later in de studio met de beruchte mixing engineer van onder andere The Prodigy, Faithless en KRS ONE. 2013 wordt het jaar van de nieuwe single "Plan 9", het debuutalbum "Wild Education" wat vanaf 22 maart je speakers sloopt en wordt vooral het jaar van meer, harder, en verwoestender.

Time to get wildly educated!

 

 

 

3 voor 12 Den Haag: Allereerst hoor je de dansbare, vette sound van The Prodigy terug. Maar als je let op de vocalen, dan is de vergelijking met Rage Against The Machine het meest treffend.

3 voor 12 Zuid Holland: Songs als de toepasselijke opener 'Kickstart' en de singles 'Outlawed' en 'When the Bats Come Out' brengen de Kroepoekfabriek in extase. Hoor de gelijkenissen met Prodigy en Urban Dance Squad. Deze twee acts zijn zonder respectloos te worden op leeftijd dus is het fijn om een nieuwe generatie aan het werk te zien. Benieuwd hoe Supra Naturals de live sound op plaat weet vast te leggen.

Pop Unie: Supra Naturals is zo’n act die je moet beleven in plaats van luisteren. Deze band kan alleen maar groter worden en dat verdienen ze. Ik kijk uit naar de nieuwe plaat.

 

Shows:

22-03-13 CD RELEASE PARTY - SuperMarkt De Haag

31-03-13 Merlinpop

30-04-13 Mosterdpop

25-05-13 TBA

29/30-06-13 TBA

10-08-13 Minirock

07-09-13 Epop

 

 

Contact

info@supranaturals.nl

Bookings: Rock n Roll Highschool - Jaap de Waart

Label: Rough Trade

Pers: Cinderella Schaap

Management: Didi Parlevliet

 

Website:
http://www.supranaturals.nl
Facebook:
http://www.facebook.com/supra.naturals
Hyves:
http://supranaturals.hyves.nl
MySpace:
http://www.myspace.com/supranaturals
Twitter:
http://www.twitter.com/supranaturalsnl
YouTube:
http://www.youtube.com/SUPRANATURALS

Audio

Selecteer een nummer

Video

OUTLAWED
See video
SUPRA NATURALS PROMO 2012
See video
When The Bats Come Out
See video

Foto's

<a href="/band/supra-naturals" class="active">Supra Naturals</a> | Supra Naturals PressPhoto1
 
 

   

Aanmelden nieuwsbrief

Nieuwsbrief OngekendTalent

Meld je band aan, doe mee en
word ontdekt!

Aanmelden