Naar de navigatie

Tanju


Tiel |

 

Tanju Akkurt, beter bekend als TANJU is 20 jaar oud geboren en getogen in Tiel. Sinds eind 2007 is hij begonnen met het maken van Nederlandstalige R&B en Urban muziek. Zijn aller grootste voorbeeld is rapper Yung Berg. (USA). Daarnaast luistert hij van Nederlands bodem naar rapformatie THC & Rotterdamse trots Winne.

Zo heeft hij onder anderen meegedaan met een rap project, dat door Andere Gekte, een rapformatie uit arnhem is georganiseerd.

Naar aanleiding van het rap project heeft TANJU besloten om door te gaan met het maken van muziek. Uiteindelijk heeft hij veel bereikt voor een artiest die buiten de hoofdstad woont.

Zo heeft hij onder anderen samengewerkt met: Mella Mell, Don-GG, Makka, Citton, DMG, D-NiaL en Whitedogg.

In juli 2011 bracht TANJU zijn eerste officiële videoclip uit genaamd ”Alles Wat Ik Wil”. Deze is te bewonderen op www.youtube.com/TANJUTV . Vervolgens is er een tweede videoclip uitgebracht in samenwerking met rapper ”Don-GG” van HBL Recordz. Deze is te bewonderen op www.youtube.com/HBLRECORDZ .

In Tiel heeft TANJU een eigen home studio waar hij al zijn muziek opneemt, afmixt en master. Zo heeft hij ook zijn videoclips geschoten, gemonteerd en bewerkt. TANJU zit niet vast aan een platenmaatschappij of artiestenbureau. Hij is tot heden nog niet benaderd door een platenmaatschappij of artiestenbureau. Ondanks dat heeft hij het erg ver geschopt voor een artiest als TANJU uit Tiel.

 

Genre

Contact

Voor boekingen en al uw overige vragen kunt u mailen naar: TanjuTiel@live.nl

Website:
http://www.youtube.com/TANJUTV
Hyves:
http://www.tanjutiel.hyves.nl
YouTube:
http://www.youtube.com/TANJUTV

Audio

Selecteer een nummer

Video

TANJU - Alles Wat Ik Wil - ''Official Videoclip''
See video

Foto's

<a href="/band/tanju" class="active">Tanju</a> | TANJU
 
 

   

Aanmelden nieuwsbrief

Nieuwsbrief OngekendTalent

Meld je band aan, doe mee en
word ontdekt!

Aanmelden