Naar de navigatie

VAN PIEKEREN


Van Piekeren
Alle teksten/ zang/ verhalen
Johan Fransen
Gitaar zang
Utrecht |

 

Van Piekeren

De voorstelling “de Verdieping” is het 20 jarig jubileum van schrijver, zanger en entertainer Jan van Piekeren. Al 20 jaar staat hij op het punt van zijn grote doorbraak. Nu weet hij het zeker, 2013 wordt zijn jaar. Met een meer dan gezonde dosis zelfspot neemt hij je, mee langs de hoogte- en dieptepunten van zijn carrière. Van Piekeren is een levenskunstenaar. Met zijn rasperige stem beschrijft en bezingt hij zijn leven.

“De Verdieping” is zijn coming out. Iedereen mag alles van hem weten. Hij is de schaamte voorbij. Begeleid door gitarist Johan Fransen brengt Van Piekeren, een zeer eigen en gevarieerd repertoire, van piepklein akoestisch tot prachtig georkestreerd. De geprojecteerde beelden geven de muziek en de verhalen een extra dimensie. En, dit allemaal in de mooiste taal die er is. Het Nederlands.

Fransen en Van Piekeren hebben samen jarenlang in de Utrechtse band Overlast gespeeld. Nu wordt er keihard gewerkt aan een nieuw hoofdstuk op weg naar eeuwige roem of zoals Van Piekeren zegt:” Als je bij je laatste adem maar kan zeggen; “Ik heb gedaan wat ik wilde! ”

“De Verdieping” is ook de naam van het nieuwe album van Van Piekeren, dat nu via de site verkrijgbaar is. Nieuw repertoire waarvan een groot deel ook in het theater gebracht wordt.

www.vanpiekeren.nl

 

Audio

Selecteer een nummer

Video

Trailer "de verdieping"
See video
Gedaan wat ik wilde
See video

Foto's

<a href="/band/van-piekeren" class="active">VAN PIEKEREN</a> | De verdiepig
<a href="/band/van-piekeren" class="active">VAN PIEKEREN</a> | Van Piekeren &quot;groeten uit Utrecht aan zee
<a href="/band/van-piekeren" class="active">VAN PIEKEREN</a> | Van Piekern de verdieping

Twitter

 
 

   

Aanmelden nieuwsbrief

Nieuwsbrief OngekendTalent

Meld je band aan, doe mee en
word ontdekt!

Aanmelden