5 Beste Routers van 2020

We leven steeds meer online, van daten tot boodschappen doen, van netflixen tot gamen. Een goede internetverbinding, dat wil iedereen. Goedkoop internet kun je natuurlijk krijgen door het juiste abonnement af te sluiten en abonnementen te vergelijken. Bijvoorbeeld door te kijken op internetvergelijken.nl. Maar heb jij je al verdiept in welke wifi-router jij het beste kunt nemen? Hieronder zetten wij de beste 5 routers van 2020 voor je op een rijtje.

Google Wifi

De Google Wifi-router is super makkelijk in gebruik en biedt veel waarde voor jouw geld. Deze router is helemaal van deze tijd, want het is een draadloze mesh-router. Vergeet het installeren van een stel draadloze extenders en zorg voor goed bereik met de Google Wifi. Koop een aantal punten en zet ze op een aantal strategische spots in je huis. Scan een QR-code en je kunt los!

Netgear Orbi Pro

Ook de Netgear Orbi Pro is eenvoudig in het gebruik. Het is een draadloze router die zeer geschikt is om het internet op kantoor een boost te geven. Hij is specifiek voor de zakelijke markt ontwikkeld. Daarom is hij wel prijzig, maar als jij met jouw bedrijf stevig internet nodig hebt, dan is de krachtige Netgear Orbi Pro een aanrader.

TP-Link Archer C5400 v2

Het scifi-uiterlijk van deze router is het eerste dat op zal vallen. Daarnaast is deze router ook qua prestaties zeker de moeite waard. Hij is snel en krachtig, ook al is het niet de meest moderne mesh-router. De prijs is redelijk en daarom is deze router interessant voor zowel consumenten als de zakelijke markt. Hij biedt voldoende dekking voor een groot kantoorpand of een groot huis.

Asus RT-AC86U

Kenmerkend aan deze router is de uitgebreide firmware en de goede snelheid en dekking. Het ontwerp is misschien wat te veel “out there”, maar er zit hardware in deze router met een goede prijs-kwaliteitverhouding. Onder de draadloze routers is de Asus RT-AC86U dan ook zeker eentje die in de top 5 thuishoort. Deze router biedt een snelle verbinding voor een schappelijke prijs.

Netgear Orbi RBK50

Deze router is klein, maar fijn. De Netgear Orbi hoort zeker in het lijstje van beste routers thuis. Hij heeft minder antennes en ethernet-poorten dan zijn grotere broer, maar hij heeft alsnog voldoende capaciteit om gedegen dekking te bieden. Door zijn kleine afmetingen kun je de Netgear Orbi overal plaatsen. De Netgear Orbi RBK50 zal opgaan in je interieur en nauwelijks opvallen.