5 gadgets om mee te experimenteren in bed

De tijd dat seksspeeltjes heel uitzonderlijk waren, is al lang verleden tijd. Tegenwoordig heb je allerlei speeltjes voor vrouwen, mannen of voor beiden.

Gebruik maken van een seksspeeltje is ook geen taboe meer. Het is een markt die jaar na jaar groeit. En dat is ook niet meer dan logisch. Het is nu eenmaal super leuk om te experimenteren met seksspeeltjes.

Vandaag geven we je graag de 5 populairste gadgets mee om mee te experimenteren.

  • Satisfyer Pro 2

De meest populaire voor vrouwen: de Satisfyer 2 Pro. Het is een soort van vibrator die je plaats op je clitoris. Het beschikt over een siliconen kapje waardoor het drukgolven combineert met pulsaties tegen je clitoris.

Op die manier zorgt de Satisfyer Pro 2 ervoor dat je op een snelle en intense manier klaarkomt.

  • Penisring

Een penisring zorgt ervoor dat je het als man langer uithoudt in bed. De ring knelt je penis af, waardoor het bloed niet weg kan stromen uit je penis. Dit heeft als effect dat je een langere erectie hebt en dus langer kan doorgaan in bed.

Wanneer je op het moment van klaarkomen komt, zal dit veel beter aanvoelen.

  • Lovense Lush 3

De lovense lush 3 is het perfecte seksspeeltje om elkaar helemaal op te hitsen. Het is een kleine vibrator die je gebruikt tijdens het voorspel om de seks intenser te maken.

Dat is niet hetgeen dat de lovense lush zo leuk maakt. Het werkt op afstandsbediening, waardoor je elkaar op eender welk moment kan doen verlangen naar seks.

  • Eva

Eva is een klein siliconen hebbedingetje met vleugels. Vrouwen gebruiken Eva om tussen hun billen te steken tijdens de seks, zodat de vleugeltjes tegen de clitoris aanwrijven. Op die manier ervaar je meer genot als vrouw tijdens de seks.

  • Dildo

Het is een klassieker de dildo, maar het blijft wel immens populair. Een dildo gebruik je zowel als man en vrouw heel eenvoudig. Het is de perfecte manier om mee te spelen wanneer je met twee bent of alleen.

De dag van vandaag bestaan er ook heel wat varianten op de dildo. Denk bijvoorbeeld aan dildo’s met een extra vuistje voor tegen de clitoris.

Dit waren onze 5 favoriete seksspeeltjes van het afgelopen jaar. Heb je er nog niet uitgeprobeerd? Dan raden we je aan om dit zeker en vast te doen. Alle 5 de speeltjes zijn puur en alleen ontworpen om jou extra genot te bieden.