Bekleed je ramen modern met raamdecoratie  

Wanneer je door de Nederlandse straten loopt rijdt zie je veel verschillende soorten woningen aan je voorbijtrekken. Het is dan erg interessant om te kijken naar hoe de bewoners van deze woningen hun ramen hebben bekleed. Jarenlang kon je rekenen op een beeld van vitrage en wat sombere gordijnen. Maar zoals met alles veranderen modebeelden in de loop der tijd.

Mooi en modern 

De woningen, en dus ook de bekledingen van de ramen, worden steeds moderner. Aan de ene kant wil je dat de bekleding van je ramen functioneel is en aan de andere kant moet het er ook nog mooi uit zien. En dat mooie moet aan de binnenkant zitten maar ook zeker van buiten zichtbaar zijn. Een mooie bekleding voor je raam is eigenlijk het visitekaartje van jouw woning en van wie er in jouw woning wonen.

De nieuwste trend 

Één van de nieuwste trends qua gordijnen zijn vouwgordijnen. We kennen al verschillende soorten gordijnen, maar vouwgordijnen geven toch weer net een andere look en is ook nog eens erg functioneel en makkelijk in gebruik. Je bedient vouwgordijnen namelijk met een koord. Middels dit koord kan je de gordijnen uitvouwen maar ook weer invouwen. Bij uitvouwen wordt het gordijn in de lengte langer en bij invouwen vice versa. Door middel van een koordstop kan je je vouwgordijnen op jouw gewenste hoogte stoppen. Zo kan je toch van buiten genieten zonder dat je teveel last hebt van de felle zon.

Vouwgordijnen op maat. 

Vouwgordijnen zijn er in alle soorten kleuren en maten. Ook kan je ze bij speciaalzaken op maat laten maken zodat ze perfect passen in jouw raamkozijn. Wat ook heel handig is bij een vouwgordijn is dat je ze ook in verschillende soorten gordijnstoffen kan kopen. Je kan bijvoorbeeld voor een heel licht vouwgordijn kiezen wanneer je graag een lichte woonkamer hebt. Maar in de slaapkamer kan je dan weer kiezen voor een licht of compleet verduisterend gordijn. Er is dus voor ieder wat wils.

Simpele montage 

Naast dat je met vouwgordijnen dus alle kanten op kan, zijn ze ook nog eens simpel te monteren. Binnen een paar minuten heb je het ophangsysteem hangen en klik je er zo je eigen favoriete vouwgordijn in. Ideaal voor elke moderne woning.