amusement park
Photo by Ariel Paredes on Pexels.com

De beste lente-dagjes weg! 

Oké, eerlijk is eerlijk, jij verlangt toch eigenlijk ook al weer lang naar de dagen dat de zon weer wat langer schijnt en je misschien zelfs weer zonder jas naar buiten kan? Gelukkig is het over een aantal maanden alweer feest; we moeten wel positief blijven! En hoe je je nog meer kan verheugen op die lekkere dagen? Door nu alvast een aantal daagjes op pad in te plannen; kun je daar maanden naar uit kijken én soms zijn de prijzen nog wat lager als je het nu al inplant! We geven je graag een aantal ideeën om met jouw vrienden- of vriendinnengroep op pad te gaan wanneer het zonnetje in de lente of zomer weer schijnt; plannen maar! 

Bootje huren

Een all-time favourite, en wanneer je lekker vroeg boekt weet je zeker dat je verzekerd bent van een bootje én voor een zachtere prijs dan een last-minute call voor een bootje! Boten huren kan op verschillende plekken (zoek op Google bijvoorbeeld eens op ‘sloepje huren’). Onze tip? Kies een stad uit waar je zowel grachtjes als open water kan combineren, zoals Haarlem. Een andere favo? Door een natuurgebied te varen met een heerlijk sloepje, zo kan je bijvoorbeeld kiezen voor sloep huren Loosdrecht en genieten van de Loosdrechtse plassen! 

Workshop in het park! 

Het is altijd leuk om samen met je vriendengroep te kiezen voor een workshop; zoals bijvoorbeeld een workshop schilderen! Maar wist je dat veel workshops kunnen plaatsvinden op een buitenlocatie? De instructeur neemt zijn materialen dan gewoon mee naar een gewenste locatie; heb je opeens een cocktailworkshop in het park, of een boetseerworkshop in een mooie botanische tuin! Wanneer je met de workshop-houder contact zoekt kan je vaak gemakkelijk bespreken wat je wensen zijn! 

Attracties

Een andere activiteit voor een dagje weg met een vriendengroep? Wij zouden het wel weten! Een ouderwets dagje op bezoek bij een attractiepark! Mega leuk; oude herinneringen op doen aan attracties waar je misschien vroeger wel in durfde en nu voor geen goud? Het is natuurlijk ook leuk om een attractiepark uit te kiezen waar een aantal van jullie groep nog nooit zijn geweest; zo blijft het voor een deel van de groep een verrassing! Voor een dagje attractiepark is het echter wel aan te raden om op een doordeweekse dag te gaan en dus een dagje op te nemen; zo vermijd je de drukte van het weekend en kan je optimaal genieten van de spanning en sensatie dat het park te bieden heeft!