De Kletspot: hét gezelschapsspel voor jong en oud

De Kletspot. Je hebt er vast wel eens van gehoord of een Kletspot in de winkel zien staan. Maar wist jij dat er super veel varianten van de Kletspot te vinden zijn? Van Kletspotten voor iedere leeftijd, tot Kletspotten speciaal voor kinderen of volwassenen. In deze blog hebben wij een greep uit de leukste soorten Kletspotten voor jou op een rijtje gezet. Lees dus snel verder en kom erachter welke Kletspot er het best bij jou past!

Babbels

Deze Kletspot is gevaarlijk leuk met collega’s, vrienden en familie. Kom er op een hilarische manier achter hoe vrienden en familie écht over je denken. Want geloof het of niet, ook van jou hebben mensen soms een compleet ander beeld over jou dan jezelf denkt. Kom achter de meeste gekke verhalen van anderen zodra je dit spel gaat spelen. Want wie aan tafel kan het slechtst tegen kritiek? Of wie heeft er wel eens iets gestolen? De Kletspot Babbels beschikt maar liefst over 200 verschillende vragen en is een spel met weinig spelregels. Praat met én over elkaar, lach samen en maak mooie herinneringen!

Gozers

De Kletspot Gozers is de ultieme manneneditie van de Kletspot. Met onderwerpen als sport, gadgets, geld, vrouwen, voetbal, misdaad en drank zijn hilarische gesprekken gegarandeerd. Echte mannen zullen weer als kleine kinderen schaterlachend op de grond liggen en proberen op te scheppen om erachter te komen wie het beste tegen alcohol kan. Leuk voor bij een biertje. Lekker gezellig ouwehoeren. Met meer dan 100 verschillende vragen en dilemma’s is deze Kletspot het ultieme cadeau voor de ECHTE gozers.

Business Babbel

Deze Kletspot is dé must-have voor iedere werkplek. Het is niet alleen gezellig, maar ook zeer effectief. Want hoe goed ken jij jouw collega’s eigenlijk? Met deze Kletspot zorg jij er samen met jouw collega’s of werknemers voor dat jullie samen een nóg betere werksfeer en prestaties kunnen neerzetten. Want welke collega zou jij het liefst willen klonen? Of wat is de beste grap die jij ooit op kantoor hebt uitgehaald? Het zijn zomaar wat vragen uit deze zakelijke Kletspot. Niet alleen succes gegarandeerd op de werkvloer maar ook zeer succesvol als relatiegeschenk!

Bestel jouw favoriete Kletspot

Naast de Kletspotten die in deze blog zijn benoemd zijn er nog talloze andere Kletspotten die je kan spelen. Wil je na het lezen van deze blog een Kletspot bestellen? Mooi! Bestellen kan eenvoudig op de website van Kletspot. De meeste Kletspotten zijn voorraad en heb jij al binnen 1 tot 2 werkdagen in huis. Wil je eerst nog wat meer informatie? Neem dan snel een kijkje op de website of neem contact met ze op!