De leukste Ps4 games van 2019

Gamen is niet meer weg te denken uit het dagelijkse leven van veel jongeren en volwassenen. Veel mensen zien een spelletje spelen op, bijvoorbeeld, de Playstation 4 als de ultiem momentje van ontspanning. Mario Bros, Call of Duty of Fifa; er is genoeg keuze voor iedereen die wel houdt van een middagje gamen met vrienden, familie of lekker alleen. Juist door de populariteit van het gamen, worden er steeds meer spelletjes op de markt gebracht waar je uit kan kiezen. Dit brengt naast keuzestress ook andere gevaren met zich mee. Het aantal jongeren met een gameverslaving stijgt namelijk de afgelopen jaren erg in hoog tempo. Dit betekent dat je verantwoordt om moet gaan met het gamen. Merk je dat het gamen niet alleen meer voor de ontspanning is, maar dat je ook stress ervaart wanneer je niet achter je Playstation zit? Of zeg je vaker sociale activiteiten af om te gaan gamen? Dan is de kans aanwezig dat je met een gameverslaving kampt. Gelukkig zijn er genoeg instanties die je hulp bij een gameverslaving kunnen bieden.

Nu we zeker weten dat we verantwoord achter onze spelcomputer zitten, is het tijd om de allerleukste, -tofste en -beste Ps4 games van 2019 met jullie te delen.

Sekiro: Shadows Die Twice

In de game “Sekiro: Shadows Die Twice” ben je de “one-armed wolf”, een misvormde krijger die maar net is gered van de dood. Je doel in de game is een jonge heer beschermen die afstamt van een zeldzame, oude bloedlijn. Door deze rol word je het doelwit van vijanden die jou liever dood dan levend zien. In de game wordt de jonge heer, die jij moet beschermen, gevangen genomen en jij doet er alles aan om hem weer vrij te krijgen. De game is een mooie afwisseling van goede graphics en ultieme spanning.

Metro Exodus

In de game “Metro Exodus” laat je je meeslepen in een spannend verhaal dat zich afspeelt in de verschillende seizoenen van het jaar. De omgeving van de game is een Russische wildernis. Je speelt een gedreven first man shooter die zijn weg, levend, door deze omgeving moet vinden. De verhaallijn is simpel, maar het de game heeft één van de meest meeslepende spelwerelden die je ooit zal ervaren.

God Of War

God Of war is een meeslepende actiegame die in veel opzichten voldoet aan de eisen waar een game anno 2019 aan moet voldoen. De graphics zijn indrukwekkend en gedetailleerd. Met deze remake zal de God of War een nieuw, volwassen pad bewandelen vol verrassende avonturen!