Dit is hoe jij altijd het beste verjaardagscadeau kunt geven!

Het geven van een passend verjaardagscadeau klinkt over het algemeen makkelijker dan het in de praktijk is. Over het algemeen ‘moeten’ we met iets origineels of persoonlijks komen, waar we eigenlijk helemaal geen idee hebben wat dit dan is of wat het zou moeten zijn. Kortom, het geven van een verjaardagscadeau is hartstikke leuk, mits we wel weten wat we moeten geven. Gelukkig ben je bij dit blog terechtgekomen. Wij vertellen je hier namelijk precies hoe jij altijd een passend verjaardagscadeau kunt geven. Houd onderstaande tips in je achterhoofd en wacht op de reactie van degene aan wie jij het cadeau geeft!

Een persoonlijk cadeau

Dat een persoonlijk cadeau gelijk staat aan een passend verjaardagscadeau is niets anders dan een fabel. Veel mensen denken dat een deel van de persoonlijke eigenschappen van de jarige verstopt moeten zitten in het cadeau of iets dergelijks. Het enige wat jij met een verjaardagscadeau moet bereiken, is dat zowel de ontvanger als iedereen in de omgeving kan zien dat er tijd en aandacht in het cadeau zit.

Het is dus helemaal niet nodig om een fanatieke Formule 1-fan een cadeau te geven dat iets met Formule 1 te maken heeft. Dit ligt echter al wel snel voor de hand, maar betekent dat dan juist niet dat jouw cadeau gezien wordt als afgezaagd of ‘basic’?

Outside the box

Het begrip ‘outside the box thinking’ is overgewaaid uit de Verenigde Staten, maar we moeten eerlijk zeggen dat dit fenomeen helemaal niet zo heel erg verkeerd is. Wanneer jij op zoek bent naar een passend verjaardagscadeau voor iemand in je omgeving, is het af en toe wel handig om eens eventjes buiten de standaardpatronen te denken.

Als we even terugkomen op het voorbeeld van de Formule 1-fan ligt het erg voor de hand om deze sport te betrekken in het verjaardagscadeau. Wanneer je ‘outside the box’ denkt, kom je misschien wel tot heel andere conclusies. Zo kan dezelfde persoon bijvoorbeeld heel veel waarde hechten aan gezellige bordspelletjes voor op de zondagmiddag. In dit geval is het aan te raden om eens een kijkje te nemen bij Top 1 Toys. Deze prachtige speelgoedwinkel heeft niet alleen speelgoed waar kinderen vrolijk van worden, maar bieden ook producten die gezien kunnen worden als ‘het beste verjaardagscadeau ooit’. Waag de gok eens en geniet van de reactie van de jarige!