Elke avond genieten van een buitensauna in de achtertuin

Aan jezelf denken is belangrijker dan je denkt. En helaas schiet dit er vaak door heen. Als we tijd vrij hebben besteden we die tijd vaak aan familie, vrienden en klusjes rondom het huis. Wat natuurlijk ook allemaal moet gebeuren. Maar af en toe moet jij jezelf ook even opladen. Dit kan bijvoorbeeld een avondje relaxen in bad zijn of heerlijk relaxen voor de TV. Maar een ding waar je echt van tot rust komt is een sauna, en dan wel een buitensauna. Gewoon bij jou in de achtertuin. Wil je meer weten over een buitensauna? Lees deze blog dan snel door!

Een sauna gewoon op loopafstand

Een sauna in de achtertuin is de ideale uitkomst om te genieten. Je hebt namelijk altijd de mogelijkheid om te genieten. Maar een sauna uit kiezen kan nog wel de nodige stres met zich meebrengen. Je wilt namelijk niet dat de sauna te klein of te groot is voor je achtertuin.

Het zou namelijk jammer zijn dat de sauna groter uitvalt dan je had gedacht. Hierdoor wordt de sauna een te groot object in je achtertuin die als het ware meer in de weg staat dan rust biedt. Als je het totale plaatje wilt, dan raden wij je zeker aan om de rest van de tuin ook aan te pakken. Zet er bijvoorbeeld palmbomen of olijfbomen neer. Schaf houten vlonders aan en zet er een hangmat of lounge set op. Op deze manier krijgt je tuin een oriëntaals sfeertje. En kan je altijd genieten in je achtertuin!

Vergeet niet af te koelen

Een sauna is heerlijk, de warmte op je huid en heerlijk tot rust komen. Maar als je de sauna uitstapt moet je ervoor zorgen dat je zo snel mogelijk afkoelt. Als jij je lichaam niet snel naar de sauna sessie afkoelt kan je uiteindelijk hoofdpijn krijgen, gaan zweten of je kan heel erg benauwd worden. Dit kan natuurlijk binnen in je badkamer, maar het is ook mogelijk om een buitendouche aan te schaffen. Als je in de sauna sfeer wilt blijven raden wij je aan om eens een kijkje te nemen naar een stortemmer. Dit is een douche met een emmer, aan de hand van een touwtje kan jij de emmer als het ware omgooien. En zo krijg jij een vloed aan water over je heen.