Hoe zorg ik ervoor dat mijn bedrijf iets uitstraalt? 

De beste manier om jouw bedrijf te promoten is door een creatieve manier te bedenken die nog niemand anders heeft bedacht. Jouw bedrijf promoten kun je op veel manieren aanpakken. Een daarvan is om promotiemateriaal te laten drukken. Onder promotiemateriaal vallen veel verschillende items, een daarvan zijn raamstickers. Raamstickers zijn uiterst geschikt om jouw bedrijf extra mee onder de aandacht van klanten te brengen.

Raamstickers zijn uitingen die je op de ramen van je winkel kunt plakken om ervoor te zorgen dat nooit meer iemand jouw winkel of bedrijf zomaar voorbij zal lopen. Een raamsticker kun je bijvoorbeeld laten maken in de vorm van jouw logo. Door je eigen logo op het raam te plakken zal iedereen direct weten waar hij of zij langsloopt. De stickers kunnen precies in de vorm van jouw logo en in verschillende soorten folies worden gesneden.

Je kunt zelf kiezen of je de sticker aan de binnen- of buitenzijde wilt plakken. Aan te raden is om de sticker aan de binnenzijde te plakken, zodat hij tegen de regen en zon beschermd wordt en dus langer mee zal gaan.

Raamstickers zijn ook geschikt om de ramen mee te blinderen. Wil je bijvoorbeeld een vergaderruimte blinderen, zodat niet iedereen naar binnen kan kijken terwijl je een zakelijk gesprek voert? Dan zijn blinderende raamstickers perfect. Deze zijn zowel aan de binnen- als buitenzijde van het raam aan te brengen.

Het aanbrengen van de sticker is zeer eenvoudig. Als je een groot oppervlak wil bestickeren, kun je dit het best laten doen door een professional. Maar als je een kleiner gebied wilt beplakken, kun je dit makkelijk zelf doen. Eerst zorg je dat de ramen schoon- en vetvrij zijn, door deze met schoonmaakmiddel schoon te maken. Je begint aan een zijde en werkt langzaam naar de overliggende zijde. Met een rakel (of een plastic pasje) veeg je de eventuele luchtbellen eruit.

Zorg ervoor dat iedereen weet waar jouw bedrijf zit, door opvallende en herkenbare ramen te creëren.