woman in black crew neck t shirt sitting on stairs with her hand on her hair
Photo by Felipe Balduino on Pexels.com

Krullen verzorgen moeilijk? Niet met deze producten!

Wie krullend haar heeft, kent de struggle vast wel. Het gaat snel pluizen, voelt al gauw erg droog aan en soms krijg je je krullen gewoon niet mooi in model. Je zal ongetwijfeld al veel verschillende haarproducten hebben geprobeerd. Nog steeds niet dé perfecte producten gevonden voor jouw haar? Zoek niet verder! De Redken All Soft Mega Curls producten komen je redden.

All Soft Mega Curls Shampoo

De shampoo uit de Redken All Soft Mega Curls-lijn reinigt het haar, maar verzorgt het ook gelijk. Tijdens het wassen krijgt je haar namelijk al de voeding die het nodig heeft. Dit komt door het Nourish Complex en Aloë Vera. Deze ingrediënten staan bekend om hydratatie en het versterken van het haar. De shampoo is Curly Girl-proof, anti-pluis en zeer geschikt voor droog haar.

All Soft Mega Curls Conditioner

De conditioner uit deze lijn is een hydraterende en voedende behandeling voor je haar. Het maakt je haar beter behandelbaar en je haar ontwart makkelijk. Je droge haar zal weer veranderen in volle en gedefinieerde krullen! Na het gebruiken van deze conditioner is je haar dus gehydrateerd en zal het minder pluizen.

All Soft Mega Curls Hydramelt Treatment

De Hydramelt Treatment uit deze lijn is een leave-in conditioner. Dit doet een beetje hetzelfde als een conditioner, alleen laat je het in je haren trekken. Je spoelt het dus niet uit. Het geeft je haar extra voeding, hydratatie en definitie. En als krullen iets nodig hebben, is het wel hydratatie en voeding. Door de langdurige werking van de leave-in versterkt het haar. En ook een pluspunt: op de dagen dat je geen zin hebt om je haar te wassen, kun je de leave-in gebruiken om je krullen op te frissen!

Gebruik van de Hydramelt:

  • Stap 1: Breng aan op (handdoek)droog haar
  • Stap 2: Kneed krullen in je haar
  • Stap 3: Niet uitspoelen, maar in laten trekken

Routine

Voor een volledige routine, gebruik je de drie producten uit de Redken All Soft Mega Curls-lijn samen. Deze zijn verkrijgbaar bij Salontopper. Start met de shampoo en breng daarna de conditioner in je haar aan. Spoel deze allebei uit. Na het wassen gebruik je de Hydramelt. Hierna heb je prachtige krullen met veel definitie!