Linda de Mol: Vermogen, Man & Meer Weetjes

Linda de Mol is een ware ster. Ze heeft jaren voor RTL gewerkt en gaat nu naar haar broer bij Talpa werken. Hij is natuurlijk bekend als multimiljardair. Het gaat haar zelf echter ook niet slecht af. Ze is een koningin van meerdere bladen en doet het ook als presentatrice goed. Ze heeft financieel niets te klagen. Ze heeft een goed vermogen en de mannen adoreren haar. Natuurlijk zijn er nog meer interessante weetjes rondom Linda de Mol. Laten we snel meer vertellen.

Het vermogen van Linda de Mol

Van 2015 tot 2016 steeg haar eigen vermogen in haar bv naar 26,5 miljoen. Ze schreef er ruim een miljoen euro bij. Daarna groeide het door in 2017 naar 27,8 miljoen. Wederom een miljoen erbij. Het is natuurlijk mooi voor haar, dat haar vermogen zo aan het groeien is. Haar kortlopende schulden werden ook bijna een ton minder. We weten echter, dat ze meer vermogen heeft dan alleen deze bv. Ze heeft namelijk nog meerdere panden in haar bezit, van onder andere haar zoon en dochter. Linda heeft daarnaast 25 procent van de aandelen van het tijdschrift Linda. Ze zitten in 2 Blonde bv. Hier werd 4,5 miljoen winst gemaakt in 2015. De winst werd als dividend uitgekeerd. Haar vermogen is dus zeker meer dan 30 miljoen euro.

Vreemdgaan en de liefde van Linda de Mol

In haar eigen magazine geeft ze regelmatig nieuwe zaken van zichzelf bloot. Zo ook, dat ze een affaire heeft gehad met iemand. Ze heeft haar toenmalige man bedrogen. Ze weet echter hoe het is, aangezien het ook andersom gebeurde schrijft ze. Het avontuurtje was spannend. Uiteindelijk belazer je iemand echter keihard. Ze leerde ervan, dat ze er niet meer mee wou beginnen. Dus er is geen volgende affaire.

Linda de mol scheidde in 2007 van Sander Vahle (een regisseur) en kreeg een relatie met Jeroen Rietbergen (een componist). Met hem woont ze in Huizen. Het gerucht is, dat Jeroen Linda bedrogen zou hebben met Renee Gunning. De muzikant verwijst het naar het rijk van de fabeltjes. Met Sander heeft ze een dochter en een zoon. Zij wonen in Amsterdam.

Het succes van Linda de Mol

Linda de Mol is net als haar broer zeer succesvol. In geld uitgedrukt is zij uiteraard wat achtergebleven. Echter iedereen met 30 miljoen euro in de bv noemen we succesvol. Toch? We zouden graag met haar ruilen. Misschien niet met haar grote bekendheid. Het is wel prettig om te zien hoe je in Nederland ook een groot succes kunt worden. Het is geweldig!

Nu ze naar Talpa gaat en haar volgende stap zet in haar carrière is het even afwachten en kijken hoe alles gaat uitpakken. Het is natuurlijk allemaal net weer wat anders bij SBS dan bij RTL en de andere omroepen waar ze heeft gewerkt. Feit is wel, dat heel Nederland van haar houdt en haar omarmt.