Medicinale paddo’s bieden ondersteuning bij allerlei kwalen!

De vraag en interesse naar alternatieve geneeswijze expandeert met de dag. Supplementen en met name medicinale paddo’s extracten kunnen kan een krachtige voedingsbron zijn en hulp of ondersteuning bieden bij ontzettend veel kwalen. Medicinale paddenstoelen bevatten alle hoogwaardige en essentiële aminozuren. De medische werking van deze paddenstoelen zijn ontzettend breed georiënteerd. Wil jij weten waarom? Lees dan dit blog!

Alleen bedoeld ter ondersteuning

Deze medicinale paddenstoelen extracten geven geen psychedelische effecten. De extracten zijn alleen bestemd ter ondersteuning van de gezondheid. Uiteraard verkopen we ook psychedelische paddo’s of truffels aan. Deze bieden we aan in de vorm van een growkit en zijn ontzettend simpel op te zetten en te kweken.

Onderdeel van de Chinese geneeskunde

Het gebruik van medicinale paddenstoelen binnen de ‘Traditionele Chinese Geneeskunde’ wordt geschat op 5000 a 7000 jaar geleden. Medicinale padenstoelen zijn krachtige ziektebestrijders en dat wisten ze in het verre Oosten. Rond 600 tot 1000 na Christus nam de vraag naar eetbare en medicinale paddenstoelen toe. Om aan deze behoeften te voldoen, ontwikkelden en perfectioneerde de Chinezen de kweekmethoden. Vandaag de dag zijn er zijn nu ruim 800 paddenstoelen beschreven met een medicinale werking. Van deze 800 medicinale paddenstoelen zijn er om en nabij 500 soorten met anti-tumorale-eigenschappen! Het gebruik van medicinale paddenstoelen vond zeker niet alleen plaats in China. Met name Vietnam, Thailand, Korea, Laos en India, zijn velen recepten en kuren te vinden waarvan de oorsprong en het gebruik samensmelt met de traditionele cultuur.

Mushrooms van Foodsporen

Foodsporen is een vooruitstrevend ecologisch verantwoord bedrijf dat gebruikt maakt van innovatie productie processen waarbij rekening wordt gehouden met de natuur en het milieu. Foodsporen werkt uitsluitend met pure en vitaliserende paddenstoelen. Dit garandeert een hoogwaardig kwaliteit paddenstoelen extract boordevol met gezonde stoffen. Foodsporen maakt gebruik van een drievoudige extractie methode. Door de medicinale paddenstoelen drie keer te extraheren lukt het Foodsporen om alle vitale stoffen uit de paddenstoel te verkrijgen. Dit maakt de extracten van Foodsporen buitengewoon van hoge kwaliteit. Daarom heeft 24high.nl allerlei verschillende soorten paddenstoelen van Foodsporen in haar webshop te koop staan!