bottle with liquid for renovation works
Photo by Ksenia Chernaya on Pexels.com

Ontdek de voordelen van High Tack kit

Er zijn enorm veel verschillende soorten kitten en lijmen. Iedere klus is anders. Voor iedere klus is een bepaald kitsoort geschikt. Ieder kitsoort heeft haar eigenschappen. Door de unieke eigenschappen van het kitsoort, is het bestemd voor bepaalde klussen. De High Tack kit is geschikt voor veeleisende klussen. Dit kitsoort kent vele eigenschappen, ideaal toch? Lees snel verder en ontdek de voordelen van High Tack kit voor jouw klussen. High Tack kit is onder andere verkrijgbaar bij www.kittenenlijmen.nl.

Snelle hechting

Eén van de grote voordelen van High Tack kit is de zeer hoge aanvangshechting. Dit kitsoort hecht binnen no-time aan de ondergrond. Binnen een korte tijd ontstaat er een enorme sterke en vaste verbinding. Door de snelle hechting is dit kitsoort geschikt voor meerdere materialen. Je kunt aan materialen denken van kunststof tot baksteen. Met dank aan de universaliteit en de ontzettend snelle hechtingstijd, wordt High Tack kit veel gebruikt in en rondom de bouw.

Vergeet de primer

Aangezien High Tack kit goed hecht op de verschillende ondergronden en ook nog eens geschikt is voor vochtige omgevingen, heb je vaak geen primer nodig. Het kitsoort bouwt snel een kracht op en wordt ontzettend snel hard. De eindsterkte van het stuk wat jij gaat kitten met High Tack kit is enorm hoog. Het kitsoort is dus ook geschikt voor het verlijmen van verbinding en voegen die zwaar worden belasting. Ondanks dat de lijm ontzettend hard en sterk wordt, zit er ook nog een beetje elasticiteit in. Indien de materialen dus gaan uitzetten in de warme zomermaanden, dan is het met dit kitsoort geen enkel probleem.

Bestand tegen slijtage, weer en wind

Ieder kitsoort heeft natuurlijk haar eigen eigenschappen. Als we het hebben over High Tack kit, dan kunnen we daaronder nog weer verschillende kitsoorten verdelen. De meeste professionele High Tack kitten zijn krimpvrij en reukloos. Na het kitten heb je dus geen onaangename geur in de woning hangen. Daarnaast vormt het kit over het algemeen geen blaasjes tijdens het aanbrengen van het kit of het uitharden. Vervolgens is het kit bestand tegen regen en wind. De High Tack kit is dus niet alleen toepasbaar voor de klussen binnenshuis, maar is ook ideaal voor buiten. De kwaliteit van het kit zal daarmee absoluut niet verloren gaan. Na het uitharden van de High Tack kit, kan je in principe gelijk door met klussen. Je kunt gelijk beginnen met schuren, slijpen of overschilderen van de verschillende materialen.