Toon je liefde met deze 5 eenvoudige gebaren

Of het nu je eerste Valentijnsdag samen is of je tiende, soms hebben we allemaal een beetje hulp nodig als het gaat om de vrouwen in ons leven te laten zien hoeveel we ze waarderen en van ze houden. Hier zijn vijf eenvoudige gebaren die je kunt gebruiken om haar te laten zien dat je om haar geeft.

Schrijf haar een briefje 

Een handgeschreven briefje is een van de eenvoudigste maar meest betekenisvolle manieren om iemand speciaal te laten zien hoeveel je om haar geeft. Het hoeft niet uitgebreid of lang te zijn, iets hartelijks en oprecht is voldoende. Je kunt het op haar kussen leggen of in haar zak stoppen zodat ze het overdag kan vinden – het zal haar zeker doen glimlachen!

Geef haar iets speciaals 

Sieraden zijn altijd een goede optie als je iemand wilt laten zien hoeveel ze voor je betekenen. Een gegraveerde ketting is de perfecte manier om je gevoelens te delen; je kunt hem aanpassen met een speciale boodschap of zelfs een romantisch citaat speciaal voor haar. Niets zegt meer “ik hou van je” dan sieraden die speciaal voor haar zijn gemaakt! Kijk eens naar de kettingen van Vedder & Vedder!

Breng tijd met haar door 

Kwaliteitstijd samen is een van de beste geschenken die je kunt geven, vooral als het uit het hart komt. Maak wat tijd vrij – al is het maar een uurtje – om een afspraakje te maken, samen koffie te drinken of gewoon thuis op de bank een film te kijken. Wat je ook doet, zorg ervoor dat ze weet dat tijd met haar doorbrengen het belangrijkste voor je is!

Doe iets onverwachts 

Iets onverwachts doen is altijd leuk en spannend! Verras haar met kaartjes voor een concert, neem haar mee uit brunchen in plaats van uit eten, of plan zelfs een spontaan weekendje weg – wat haar maar blij maakt! Ze zal het niet alleen leuk vinden om verrast te worden, maar ze zal het ook waarderen dat je moeite hebt gedaan om iets speciaals voor haar te maken!

Geef haar complimenten 

Complimenten worden altijd door iedereen gewaardeerd, maar ze betekenen zoveel meer als ze komen van iemand die veel van ons houdt en echt om ons geeft. Zorg ervoor dat je je partner vertelt hoe mooi ze er vandaag uitziet, hoe trots je bent op haar prestaties, of laat haar gewoon weten hoe dankbaar je bent dat je haar in je leven hebt! Het kost niet veel moeite, maar die paar woorden zullen ieders dag opfleuren!