Voor welk boeket kies jij?

Er zijn veel verschillende boeketten, waardoor het soms lastig kan zijn om een keuze te maken. Voornamelijk als je al vaker een mooie bos aan iemand hebt gegeven als een cadeau, of om beterschap te wensen. Je wilt hier in natuurlijk wel origineel blijven en ze elke keer weer blij maken met een andere bos bloemen. Gelukkig hebben wij verschillende soorten boeketten op een rijtje gezet, zodat jij gemakkelijker een keuze kan maken. En op deze manier vindt je zeker weten weer een mooi nieuw boeket.

Een veldboeket

Dit is een boeket met veel verschillende bloemen. De kleuren zijn vrolijk en speels. Daarnaast is het boeket opgebouwd uit verschillende hoogtes, hierdoor komt het boeket wild over. Een veldboeket is veel varianten mogelijk. Waardoor er eindeloze combinaties zijn, dit is dus zeker een aanrader als je inspiratie op is en je graag een verfrissend boeket wilt geven. Dit boeket is dan ook ideaal voor iemand die jarig is of om iemand beterschap te wensen.

Een seizoensboeket

Een seizoensboeket is een boeket met bloemen die in het desbetreffende seizoen groeien. In de winter zijn er verschillende boeketten dan in de zomer. En dit is hartstikke leuk! Hierdoor heb je elk seizoen bloemen die bij het seizoen passen en de sfeer en decoratie in je huis helemaal omtoveren naar bijvoorbeeld een zomers gevoel. Of een gezellig knus winters gevoel. De seizoensboeketten zijn vaak boeketten die worden gezien als verassing, maar mooi zijn ze altijd! De boeketten wisselen namelijk vaak van bloemen, daarom bestaat er niet 1 type seizoensboeket. Maar een ding wat zeker is, is dat de bloemen vers zijn en voor veel sfeer zorgen!

Een romantisch boeket

Bij een romantisch boeket denk je al snel aan rozen, en wel rode rozen. Dit heb je dan ook niet verkeerd gedacht. Rozen staan symbool voor de liefde en zijn geweldig om te geven aan iemand waar van je houdt. Maar als je een boeket wilt geven wat liefde uitstraal, maar niet zegt ik houd van je dan is het verstandig om de rode rozen links te laten liggen en te kiezen voor een boeket met witte en roze bloemen. De kleuren zijn zacht en stralen liefde uit. De bloemen de in dit boekt gebruikt wordt kunnen verschillen. Ben je er over uit welk boeket je graag wil hebben? Kijk dan niet verder en bloemen bestellen.