Warme handen tijdens het werken

Niet iedereen heeft van origine een warme werkomgeving. Neem automonteurs, wegwerkers of schilders. Hele dagen in koude temperaturen staan is voor niemand plezierig. Herken je dat ook? Er zijn wel degelijk oplossingen voor dergelijke problemen. Vaak richten aanbieders van verwarmde handschoenen zich voornamelijk op wintersporters en fietsers, nadeel dat de verwarmde handschoenen dan te dik zijn.

Ultra dunne, maar warme handschoenen

Er zijn slechts enkele aanbieders die verwarmde onderhandschoenen aanbieden op de markt. Het zijn ultra dunne handschoenen met verwarming, zonder isolatielaag, ideaal om onder je werkhandschoenen te dragen. De elektrische handschoenen werken op basis van 7.4 Volt en 2200 mAh accu’s, waardoor ze tot 8 uur kunnen verwarmen. Afhankelijk van de hoogte van de verwarmingsstand. De accu’s zijn te vergelijken met een klein luciferdoosje, waardoor je er geen hinder van ondervindt. De accu’s worden simpel geplaatst in het zakje dat onder de pols aanwezig is.

Verwarming

De verwarming van deze handschoenen met verwarming loopt over de rug van de hand helemaal tot aan de vingertoppen. Een enorm groot verwarmingsgebied, waardoor de gehele hand verwarmd wordt.

Isolatie

Deze verwarmde handschoenen beschikken niet over een isolatielaag of een winddichte laag, om die reden zijn het enorm dunne verwarmde handschoenen. Je kan zelf zorgen voor een extra isolatielaag, door er een handschoen overheen te dragen. Waardoor de handschoen niet alleen warm wordt, maar ook warm blijft.

Deze verwarmde handschoenen zijn enorm geschikt voor automonteurs, schilders, wegwerkers, vissers, (honden)uitlaatservice en wandelaars. Doordat er geen isolatielaag overheen zit maakt het de verwarmde handschoenen subtiel en soepel, waardoor er gecontroleerde bewegingen uitgevoerd kunnen worden, die nodig zijn bij het uitoefenen van de activiteit of beroep.