Wat doe je met een oude telefoon?

Een nieuwe telefoon geeft altijd een goed gevoel, maar de vraag wat je met je oude telefoon moet doen wordt steeds moeilijker. De meeste mensen hebben de neiging om het in een lade te gooien, het aan hun ouders te geven, of het gewoon ergens in de hal te laten liggen in geval van nood. Die oude telefoon kan echter nuttiger voor je zijn dan je denkt. In feite zijn er zoveel toepassingen voor je oude telefoon dat het misschien zelfs de moeite waard is om deze eerder te upgraden, zodat je kunt profiteren van die reservetelefoon. Als je denkt aan het kopen van een nieuwe telefoon of als je net bent overgestapt op een nieuw model, zijn hier slechts enkele van de dingen die je zou kunnen doen met de oude telefoon die je niet meer nodig hebt.

Een afstandsbediening

Ben jij je tv-afstandsbediening kwijt en heb je nog geen vervangend exemplaar kunnen kopen? Download gewoon de juiste app en je hebt een gloednieuwe afstandsbediening, zodat je niet steeds het volume hoeft te veranderen. Controleer je telefoon en begin te zoeken naar apps (ze zijn meestal gratis), en je hoeft niet langer te stressen over het veranderen van het kanaal aan het einde van elke show.

Wees een wetenschapper

Je oude telefoon zou kunnen helpen om buitenaards leven te ontdekken! Wetenschappers hebben rekenkracht nodig om de enorme hoeveelheden gegevens die worden verzameld te verwerken, en die gegevens kunnen worden gebruikt om de sterren te scannen, aardbevingen te monitoren, en zelfs de gezondheidszorg te verbeteren. Sluit je telefoon aan op BOINC, dat natuurkunde, astronomie en biogeneeskunde studeert. Download de app, houd je telefoon verbonden met de Wi-Fi en leun achterover, wetende dat je de wetenschap vooruit helpt.

Gaming-apparaat

Het is geweldig om een telefoon te hebben die alleen maar voor de lol is. Bewaar je nieuwe telefoon voor social media en werk, en gebruik je oude telefoon om je favoriete spelletjes te spelen. Dit is ook een goede manier om je apparaten en online accounts te voorzien van een firewall. Log gewoon in op je favoriete gamesites en begin met spelen! Je kunt zelfs live games spelen zoals Unibet live Blackjack, en wat geld verdienen om de maandelijkse rekening van je nieuwe telefoon te betalen.

Webcam

Als je veel videogesprekken voert voor je werk of om in contact te blijven met vrienden, dan is het de moeite waard om die oude telefoon voor dat doel te gebruiken. Zorg dat je de oude telefoon ergens vastzet in je thuiskantoor en gebruik hem gewoon zoals je normaal gesproken zou doen. Je kunt tegenwoordig zelfs je oude telefoon op je computer aansluiten voor een betere connectiviteit en als webcam.

E-reader-alternatief

Als je veel leest en het idee om een Kindle te kopen leuk vindt, maar het niet volledig kan rechtvaardigen, dan zal je oude telefoon het werk net zo goed doen. Download gewoon de Kindle-app of een van de alternatieven en begin met het kopen van boeken van je favoriete auteurs. Snel en eenvoudig te gebruiken, er zijn meer boeken digitaal beschikbaar dan ooit tevoren, en je oude telefoon kan al snel je favoriete manier van lezen worden.

Het gebruik van je oude telefoon kan je helpen om de batterij te sparen van de vervanger, en er zijn zoveel manieren om die oudere telefoon te gebruiken. Als je op het punt staat om die oude telefoon in een lade te gooien waar hij vergeten zal worden, is het misschien tijd om te heroverwegen hoeveel hij in plaats daarvan zou kunnen doen.