Wil jij poppers bestellen? Denk hier dan aan


De inmiddels zeer bekende poppers worden steeds bekender, en niet alleen onder de jongeren. Deze korte maar intense roes is zeer gewild om feestjes nét iets leuker te maken, als lustopwekkende stof of om even lekker te chillen. Als je besluit poppers te bestellen, is het wel belangrijk dat je je goed inleest. In dit artikel lees je over de ins en outs van poppers.

Poppers in een notendop

Deze redelijk laagdrempelige (party)drug is ideaal als je geen ervaring hebt met andere soorten drugs. De werking ervan is relatief kort, maar wel intens. Je hebt daarom niet het idee dat je de controle over jezelf verliest, wat erg belangrijk is. Het zit namelijk zo; op het moment dat je de dop van het flesje losmaakt, verdampt de vloeistof. Wanneer je deze damp inhaleert zul je een roes van enkele minuten ervaren. De poppers zijn te verkrijgen in verschillende maten (groot, middel en klein) en in verschillende sterkten (licht, gemiddeld en sterk). Het fijne is dat je al gauw merkt dat de stof begint te werken; meestal na een paar seconden al! Je piekt snel en blijft nog even zweverig. Elke drug kent echter bijwerkingen, en ondanks de laagdrempeligheid van poppers reageert iedereen er anders op. Ga er daarom verstandig mee om, verdiep je in de risico’s en kies een goed moment uit om het een eerste keer te proberen. En tot slot: kijk naar de betrouwbaarheid van de verkoper als je poppers wilt bestellen. 

Wanneer zijn poppers voor jou?

Heb jij het idee dat je je stap ervaringen wel een beetje wil upgraden? Of merk je dat je na een werkweek moeilijk kunt ontspannen, zelfs in informele sfeer? Dan zijn poppers iets voor jou!
Poppers hebben een rustgevende en tegelijkertijd oppeppende werking. Ideaal dus wanneer je los wil komen van de sleur van werk en helemaal op wil gaan in het inluiden van je weekend. Dit middel is ook populair onder homoseksuele mannen tijdens seks, door de spierverslappende werking en de positieve invloed op de seksuele beleving. Je voelt je al snel gelukkig en de seksuele opwinding neemt toe. Veel plezier voor weinig geld
Een ander voordeel van poppers is dat het een goedkope manier is om de kwaliteit van je avond naar een nieuw level te tillen. Al voor slechts €3,50 heb je een potje rush poppers. Dit is een van de bekendste soorten poppers door de sterke werking van het middel. Inhaleer de verdampte vloeistof en ervaar een nieuwe sensatie op het gebied van orgasme, ontspanning en ongeremdheid.
Als je jezelf herkent in dit artikel en enthousiast(er) bent geworden: ga er dan voor! Maar denk eraan; gebruik altijd je verstand!