Zo geef je jouw smartphone een hippe bescherming

Een nieuwe smartphone kopen, dat is altijd een heugelijk moment. Koop je het toestel prepaid of met abonnement? Wat je keuze ook is geworden (of gaat zijn), waarschijnlijk heb je wel lange tijd gespaard voor jouw smartphone. Het zou dan wel erg zonde zijn, als het toestel door een ongelukkige val schade oploopt en in het slechtste geval niet eens meer gebruikt kan worden. Daar gaat dan je zuurverdiende spaargeld. Om te voorkomen dat jij binnen de kortste keren een bezoek moet brengen aan een reparatiecentrum, en vervolgens honderden euro’s lichter de winkel gaat verlaten, kun je maar beter voor het beste alternatief gaan. Wat dat is? Een hoesje telefoon natuurlijk! Het is dat je niet verplicht bent om deze aan te schaffen bij aankoop van een toestel, maar anders hadden wij het wel geweten. Waar moet je nu precies op letten bij het bestellen van een telefoonhoesje? Wij zochten het voor je uit.

Wat voor soort hoesje past bij jou?

De vraag stellen is hem zelf beantwoorden. Denk verder dan je spreekwoordelijke neus lang is. Staar je niet direct blind op de telefoonhoesjes met mooie printjes (daarover later overigens meer), maar kijk eerst wat echt bij jou past. Als je veel onderweg bent op de fiets, dan kan een waterdichte telefoonhouder onmisbaar zijn.

Ben je een sportief type en wil je graag je telefoon meenemen tijdens het joggen? Overweeg dan een sportarmband te bestellen waar je telefoon in opgeborgen kan worden. Oh, en wil je jouw portemonnee thuislaten, maar belangrijke (pin)pasjes en mobiel wel op één plek bewaren? Dan kun je het beste op zoek gaan naar een bookcase. Zoals de naam al doet verklappen, opent dit type telefoonhoesje als een boek. Aan de binnenkant is meestal ruimte voor meerdere pasjes, briefgeld en natuurlijk je smartphone. Ideaal!

Telefoonhoesjes die lekker opvallen

Dat het oog ook wel wat wil, begrijpen we best goed. Je wilt een uniek telefoonhoesje die niet Jan en alleman heeft. Als je een keer een barbecue-feestje hebt met vrienden en jouw telefoon even uit het oog verliest, dan heb je hem – dankzij het leuke telefoonhoesje van Casimoda – in no time weer teruggevonden. Maar dat voordeel geldt alleen, als jouw vriendinnen nog niet achter de webshop van Casimoda zijn gekomen. Deze shop staat bij ons in ieder geval wel al tijden vast in onze favorieten. Waar ze dat aan te danken hebben? Hun indrukwekkende en ruime aanbod telefoonhoesjes met vrolijke prints. Liever een case met wat minder fancy uiterlijk? Ook goed. Smaken kunnen nou eenmaal verschillen en ook een telefoonhoesje kan erg persoonlijk zijn. Probeer eens een gsm hoesje te ontwerpen naar jouw smaak of overweeg een hoesje met tijdloos design te kiezen, bijvoorbeeld deze iPhone XR hoesjes met marmer printje, om slechts een voorbeeld te geven.