De beste manier om geld te verdienen met investeren in cryptovaluta zoals Ethereum

Een extra zakcentje verdienen is natuurlijk altijd leuk, zeker als het lekker makkelijk gaat. Hoe moet je dat doen met een investering in cryptovaluta zoals Bitcoin, Ethereum, Ripple of VeChain?

Wat is cryptovaluta?

Cryptomunten zijn pas de laatste jaren in trek. Het zijn munten die in waarde stijgen en dalen. Net zoals bij aandelen kan je erin investeren, de koersen bekijken en geld verdienen door op de juiste munt in te zetten. Het aantrekkelijke van cryptovaluta is dat er geen centrale bank aan te pas komt. De valuta’s die je in je wallet hebt, zijn ook echt van jou. Niemand kan erbij komen, niemand kan eraan komen en jij bepaalt wat ermee gebeurt. Je kan op elk gewenst moment uitcashen en je geld terugstorten op je bank. Zo kan je dus op een leuke en snelle manier wat extra geld verdienen door in te zetten op die coins waarvan jij denkt dat ze meer geld waard gaan worden.

Wat voor cryptovaluta moet je nemen?

Waarschijnlijk kent iedereen inmiddels de Bitcoin, maar nog niet iedereen weet wat Ethereum is en dat zou wel moeten. Bitcoin is namelijk ontzettend veel geld waard op dit moment. Een echte leider op de cryptomarkt, maar alles wat Bitcoin doet, doen andere coins ook, maar dan in het klein. Laat Ethereum nou net het kleine broertje van de Bitcoin zijn. Het leuke aan investeren in een coin zoals Ethereum is dat je met minder geld, een hele coin kan kopen. Ethereum is namelijk rond de 4000 euro waard, terwijl Bitcoin rond de 58.000 euro zit. Mocht Ethereum dus ook ooit dat bedrag halen, heb jij één coin die 58.000 euro waard is. Dat is nog eens leuk investeren.

Hoe moet je investeren in crypto’s?

Daarnaast heb je ook meer kans op een flinke klapper, als het bedrag van de coin nog niet zo hoog is. Steeds meer mensen ontdekken de cryptomarkt en doen erin mee. Dat betekent dat de cryptoindustrie nog lang niet klaar is. In tegendeel, de markt begint pas net. Investeren in crypto is niet alleen leuk, maar ook een beetje verslavend en dat snap je pas als je er middenin zit. Speel daarom slim en verspreid je kansen door op meerdere coins in te zetten. Dat doe je gemakkelijk op websites zoals anycoindirect.eu waar je overzicht hebt. Bekijk de koersen en je winst in een handig overzicht en zet in op nieuwe coins die net op de markt komen.

Wanneer maak je winst?

Het spreiden van je kansen is dus een goede tactiek, maar ook inzetten op nieuwkomers is een populaire strategie. Er zit een risico aan, maar flink inzetten op een splinternieuwe coin kan veel winst opleveren. Zeker omdat zo’n nieuwe coin sneller in procenten stijgt, dan bijvoorbeeld een stabiele coin als Bitcoin of Ethereum. Spreek goeie deals af met jezelf zodat je er niet te veel in op gaat. Als je een bepaalt investeerdoel hebt gehaald, neem je winst dan op en zet in ieder geval een deel ervan terug op de bank. Speel eventueel verder met het andere gedeelte, maar wees ook slim in het spelletje.