De populairste seksspeeltjes voor singles

Hoewel praten over seks soms echt als een taboe wordt gezien, is dat hartstikke zonde. De meeste mensen hebben nou eenmaal seks. En dat doen de meesten niet alleen met anderen – maar vaak ook met zichzelf. Masturbatie is heel waardevol voor de relatie met je fysieke lichaam, maar ook de relatie met jezelf. Veel speeltjes, zoals die van Lovense, helpen hierbij. Aandacht besteden aan jezelf en je eigen genot is een goed idee omdat je hierdoor ook beter weet wat je wel en niet fijn vindt. En hallo, je hebt echt niet iemand anders nodig om aan je treken te komen in de slaapkamer!

Vibratie eitje

Een vibratie eitje, zoals de Lovense Lush 3, kun je vaginaal inbrengen maar door de u-vorm van het speeltje wordt je ook clitoraal gestimuleerd – waardoor je de stimulatie optimaliseert. Het eitje kun je vanaf een app bedienen, waardoor je dus niet telkens de standen aan hoeft te passen met de hand. De vibraties zijn erg stil, dus je hoeft je geen zorgen te maken dat andere mensen je kunnen horen wanneer je hem gebruikt. Het geluid gaat maximaal tot 45.5 dB.

Dildo

Een dildo is misschien wel de meest bekende variant onder de seksspeeltjes. Bij een dildo wordt vaak een penisvorm nagebootst, alleen is een dildo vaak rechter van vorm en redelijk lang en dik of in ieder geval – vaak groter en langer dan de gemiddelde penis). De dildo kun je vooral gebruiken voor vaginale stimulatie, maar sommige dildo’s hebben ook een klein extra ‘armpje’ waardoor ook de clitoris tegelijkertijd gestimuleerd wordt en je top twee verschillende manieren het genotsorgaan stimuleert.

Statisfyer

Er is vrijwel geen seksspeeltje op de markt wat zo tot ongekend grote hoogte is gestegen in populariteit als de satisfyer. Dit seksspeeltje is zo ontzettend beroemd en geliefd geworden doordat het gebruik maakt van een speciale techniek. Door gebruik te maken van luchtdruk kan het speeltje als geen ander de clitoris stimuleren. De luchtdruk zorgt er namelijk voor dat de clitoris niet heen en weer bewogen wordt (zoals bij een vibrator), maar dat er echt aan ‘gezogen’ wordt. Vergelijkbaar met orale vormen van seks, dus.

Vibratie eitje met afstandsbediening

Een variatie op het vibrerende eitje is een vibrator eitje met afstandsbediening. Hierbij breng je het eitje vaginaal in, en kun je de vibratie-standen vanaf een afstandsbediening. Een extra spannend element aan dit type speeltje is dat je het kunt inbrengen en er vervolgens de deur mee uit kun gaan. Wanneer je partner de afstandsbediening heeft, kan diegene jouw vibrerend eitje op afstand bedienen zonder dat jij daar iets mee te maken hebt. Onverwachtse momenten gegarandeerd, dus. Zo’n spannende activiteit is zeker aan te raden voor stellen die hun relatie wat extra spice willen geven.

Mini vibrator

Zeker als single is een mini vibrator echt iets wat niet mag ontbreken in jouw nachtkastje (of handtas). Mini vibrators worden namelijk uitgebracht in allerlei verschillende vormen en maten, waardoor je bijna niet meer ziet dat het eigenlijk een vibrators is. Zo zijn er mini vibrators in de vorm van een lipstick. Draag je hem bij je in je handtasje, dan denken mensen dat je gewoon een lippenstift bij je hebt. In werkelijkheid kan je dit dus gewoon gebruiken voor je eigen plezier.