Hoe werkt een opwaardeerkaart voor de Playstation? 

Online gamen is hip! Wil jij grip hebben op je uitgaves wat betreft jouw game-account van de Xbox of de Playstation? Dan kan het verstandig zijn om gebruik te maken van een opwaardeerkaart. Wat dit precies is en hoe je er aan kunt komen, vertellen we jou in deze blog!

Vroeger stopte je een disk in je spelcomputer en ging je een spel spelen. Dat spel had je natuurlijk al gekocht en dat was het. Je ging gewoon helemaal op in het spel en als je het uit had gespeeld dan verkocht je het misschien weer door om een nieuw spel te kunnen kopen. Dat is vandaag de dag wel anders. Je kan online games kopen voor de Xbox en de Playstation bijvoorbeeld. Maar je kan ook online geld toevoegen aan je portemonnee om zo van nog meer toffe content en services gebruik te kunnen maken tijdens het gamen. Maar hoe werkt het opwaarderen van jouw portemonnee nu eigenlijk? En kun je daar ook een opwaardeerkaart voor gebruiken? 

Hoe werkt het?

Online opwaarderen kan op heel veel verschillende manieren. Denk aan Paypal, iDeal of een creditcard. Maar je kan ook een opwaardeerkaart kopen. Het voordeel hiervan is dat er geen betaalgegevens van jouw bankrekening gekoppeld zijn aan je account. Hierdoor hoef je niet bang te zijn dat bijvoorbeeld je kinderen per ongeluk voor duizenden euro’s aan extra content kopen op jouw account. Opwaardeerkaarten zijn er in veel verschillende vormen en maten. Bijvoorbeeld voor de playstation plus

Wil je hier nu meer over weten? Kijk dan op: https://gamecardsdirect.com/nl-nl/paysafecards/

Een ander groot voordeel van opwaardeerkaarten is ook het feit dat je op deze manier grip op je uitgaves kunt hebben. Veel mensen vinden tijdens het gamen, het lastig om grip te houden. Je zit namelijk in the heat of the moment en het enige wat je wilt is de beste tools hebben om zo ver mogelijk te komen. Daarom is het goed om er een limiet aan te stellen. Als de opwaardeerkaart op is, moet je een nieuwe aanschaffen en die vervolgens weer toevoegen.

Zo schaf je de opwaardeerkaart aan

Een opwaardeerkaart kun je op veel verschillende plekken aanschaffen. Denk bijvoorbeeld aan de kaarten die je vindt bij een fysieke kassa in de supermarkt of bij een tankstation. Maar je kan ze tegenwoordig ook gemakkelijk online kopen. Zo kun je dus altijd op elk gewenst moment een opwaardeerkaart aanschaffen. Schaf je er eentje online aan? Dan krijg je alle nodige informatie gewoon op je mailadres binnen. Deze informatie heb je nodig om vervolgens de opwaardeerkaart in te wisselen. 

In wisselen doe je bij jouw Playstation Account. Hier kom je bij door middel van de Playstation Store. Aan de bovenkant van het scherm vind je jouw avatar.  Als je vervolgens klikt op codes inwisselen kun je de code die je hebt gekregen of die op de opwaardeerkaart staat intypen. Doe dit zorgvuldig, zodat er geen fouten worden gemaakt. Vervolgens kan je op inwisselen klikken. Als je het hebt toegevoegd staat het vervolgens op jouw account. Nu kan je tijdens het gamen gebruikmaken van jou tegoed.

Weten hoe je een account moet aanmaken voor je Playstation? Dat lees je hier!