Onzichtbare camera’s, deze camera’s zie je echt niet! 

Tegenwoordig hoor je steeds vaker over overvallen of mensen die je proberen op te lichten. Met een goede onzichtbare camera zorg jij ervoor dat je dieven en oplichters te snel af bent. 

Ze worden ook wel spy camera’s genoemd. Dit zijn camera’s die vrijwel onzichtbaar zijn voor het blote oog, maar toch enorm goed kunnen filmen en opnemen. Je hebt bijvoorbeeld een deal die je gaat sluiten of een belangrijk overleg. Dan wil de wederpartij vaak niet dat je met een camera alles opneemt wat er en tafel wordt gezegd of gedaan. Met een slimme onzichtbare camera in een bril of pen kan je alles toch opnemen het geval dat je wordt opgelicht. Benieuwd naar meer over spy camera’s? Meer informatie vind je hier. 

Wifi versterker met minicamera 

Wil je ook je huis beveiligen vanbinnen? Dan adviseren wij om een camera te nemen die niet opvalt in je woning. Tegenwoordig staat in het hele huis wel apparatuur. Dus is het niet vreemd wanneer jij een wifiversterker op de hoek van de kast hebt staan. Alleen zit in deze wifiversterker een spy camera. Dit is een draadloze camera in jouw huis, en valt niet op. Je kan hem bedienen met een app en hij neemt ook nog alle beelden op. Daarnaast heeft hij een nachtzichtcamera en filmt hij Full HD. Ideaal dus voor haar scherpe beveiligingsbeelden in huis. 

Pinhole wifi camera 

Een camera installeren waar je maar wil in huis? Dan kies je voor een pinhole camera. Je hebt bijvoorbeeld een kast met allerlei noesten? Dit zou de ideale plek zijn voor een beveiligde onzichtbare camera. Zo boor je een gaatje van een paar millimeter en werk je de rest weg in het gat achter in de kast. Je kan op afstand de camera aan en uit doen. Daarnaast werkt het op batterij waardoor je geen losse kabels door je huis hebt liggen. 

Bril bewakingscamera Pro 

Je kent misschien wel de Google glasses van een aantal jaar gelden. Deze zijn uitgelopen op een regelrechte flop. Dit had alles te maken met de betrouwbaarheid, maar ook de looks van deze bril. Hij zag er niet uit. Maar deze bril met onzichtbare spy camera is daarentegen perfect. Je kan hem gebruiken wanneer je op pad gaat en zelf goed beveiligd wil zijn. 90 minuten lang kan hij filmen totdat hij leeg is. De lens van de camera is onzichtbaar en niemand gaat doorhebben dat jij een bewakingscamera op je neus hebt. 

Pen bewakingscamera plus 

Ben jij een zakenman? Dan is er één item dat je standaard bij je hebt en dat is een pen. Maar dit is geen gewone pen, het is namelijk een pen met spy camera. Hiermee kan je in het geheim meetings opnemen en vastleggen. Dit is vooral bedoeld wanneer je het niet helemaal vertrouwd. Je wil hoe dan ook niet opgelicht worden en met deze spy camera word je dat zeker weten niet. Er zit een 128gb geheugen SD kaart bij, dit is voldoende voor flink wat camerabeelden. Ook kan je makkelijk de batterij vervangen met de extra batterij die je erbij krijgt. 

Belangrijk bij het gebruik van spy camera’s is dat je ze niet gebruikt voor illegale doeleinden. Dat kan behoorlijk wat ellende opleveren voor de filmende partij, zoals je hier kan lezen.