Verras jouw kind met een nieuw tech cadeau

De feestdagen staan weer voor de deur en het is altijd leuk om wat aan je kinderen te geven. Maar wanneer jouw kind dol is op tech, dan wil je het liefst een passend cadeau vinden. Wij hebben de beste voor je op een rij gezet. 

Z’n eigen drone bouwen 

Heb jij een kind dat dol is op het maken van technische dingen zoals bestuurbare auto’s? Dan kan jij je kind misschien wel ongelofelijk blij maken met een zender van spektrum. Deze zenders zijn wereldwijd bekend en worden gebruikt voor onder andere drones. Hiermee kan je op afstand besturen en dit heb je nodig om een op afstand bestuurbare drone te kunnen besturen. Natuurlijk zijn er nog meer onderdelen nodig voor het maken van een drone, maar op deze manier kan je het al introduceren bij je kind. 

Een bestuurbaar vliegtuig 

Hoe cool is het om je eigen vliegtuig te besturen. Tegenwoordig is het mogelijk om dit te doen, deze vliegtuigen zijn steeds geavanceerder geworden en de meeste werken op accu. De vliegtuigen van e-flite zijn één van de beter in de markt en deze hebben jaar na jaar bewezen dat ze top zijn voor kinderen. Van nature willen kinderen en vaak jongens iets van techniek hebben. Of het nu een bestuurbare auto of een bestuurbaar vliegtuig is. Als het beweegt en snel gaat is het leuk! Dit ook met deze bestuurbare vliegtuigen. 

Benzine Raceauto 

Misschien wil je een cadeau kopen dat jij zelf als kind ook geweldig vond. Hoe heerlijk was het om de geur van benzine te ruiken en kleine raceauto’s te laten scheuren over de weg. Tegenwoordig zijn veel raceauto’s inmiddels op accu. Maar je kan nog steeds raceauto’s kopen die op benzine rijden. Deze kunnen vaak een stuk harder. Let er wel op dat jouw kinderen deze alleen mogen besturen op eigen terrein en niet op de openbare weg. 

DJI camera drone 

Houd je kind ervan om overal video’s van te maken? Dan is een drone cadeau geven helemaal van deze tijd. Doormiddel van een controller waar jij jouw telefoon op kan aansluiten kan je precies zien wat je filmt. Je bepaalt met een DJI drone precies wanneer je wil gaan filmen, maar ook wanneer je een mooie foto wil maken. Kies je voor een DJI drone dan haal je ook gelijk het beste in huis voor je kinderen. Maar je hoeft natuurlijk niet gelijk voor de nieuwste te gaan als cadeau voor je kind. 

Technische bouwdozen 

Weet je niet of de bovenstaande cadeaus wat zijn voor jouw kinderen? Dan kan je ook nog kiezen voor een technische bouwdoos. Deze heb je in alle soorten en maten. Van het bouwen van een complete knikkerbaan en technische foefjes tot een eigen auto bouwen. Maar ook van lego kan je natuurlijk een mooie bouwdoos halen bij TOPRC. Kijk voor een passend cadeau eens wat jouw kind op dit moment in huis heeft en waar hij veel mee speelt. Zo weet je zeker dat je het goede cadeau koopt.