5 Meest innovatieve softwarebedrijven voor 2020

De technologie verandert aan de lopende band. Bedrijven die voorop willen lopen, moeten daarin meegaan. Ze moeten hun systemen up to date houden en werken met de nieuwste software. Is het jouw doel om dit jaar een voorsprong te maken ten opzichte van je concurrenten? Wil jij in 2020 meedraaien in de top? Dan zijn dit vijf innovatieve softwarebedrijven om in de gaten te houden!

5. ScienceSoft

Al meer dan dertig jaar actief in de branche, en nog steeds slaagt ScienceSoft erin om zich te blijven vernieuwen. Op het gebied van kostenbesparende oplossingen voor het beheer van klantenrelaties. Ook wel CRM-oplossingen. Op het gebied van e-commerce. Waarin zij adviseren, de implementatie realiseren en ondersteuning bieden. En bij IT Service Management. Wat bedrijven helpt hun processen af te stemmen op de precieze behoeften. Om zo efficiënter, eenvoudiger en beter te werken.

4. Fingent Global Solutions

Fingent bouwt op maat gemaakte softwareoplossingen. Van het online beschikbaar maken van diensten, tot het inzichtelijk maken van gegevens. En van het realiseren van aangepaste software, tot het ontwikkelen van webapplicaties, vergelijkbaar met die op livecasino.nl. Geschikt voor online gebruik, mobiel en desktop. Ze gebruiken moderne technieken en ontwerpen software op allerlei schaalgrootten en binnen elk budget.

3. SumatoSoft

Kunstmatige intelligentie, datawetenschap en blockchain. Dat is waar SumatoSoft zich nu een kleine tien jaar mee bezighoudt. Om hun klanten te helpen hun doelen te bereiken. En dat doen ze niet onverdienstelijk. Het bedrijf ontving vanwege zijn  geweldige prestaties verschillende awards, van bijvoorbeeld Clutch.co en GoodFirms.co. En SumatoSoft is partner van de online gigant Amazon. Dan moet je het wel heel erg goed voor elkaar hebben!

2. Praxent

Praxent is al decennialang een gevestigde naam binnen de softwareontwikkeling. Om hun klanten te helpen, volgen ze steeds drie stappen. De eerste is het ontdekken van de innovatieve veranderingen. Veranderingen die de grootste impact op het bedrijf van hun klanten kunnen hebben. De tweede is het bedenken van een design, waarbij continu rekening wordt gehouden met de eindgebruikers. En de derde is het bouwen van de softwareontwikkeling. Niet alleen in opdracht, maar vooral ook samen met de klant.

1. BairesDev

BairesDev kijkt bij het creëren van aangepaste software extreem goed naar de behoeften van hun klanten. Ze kijken of bestaande platforms verbeterd kunnen worden en bieden software-oplossingen op maat. Op het gebied van cybersecurity, kunstmatige intelligentie en blockchain. Dit bedrijf heeft de allerbeste IT-talenten in huis. En voerde al succesvolle projecten uit voor bijvoorbeeld Rolls-Royce, EY en Motorola. Het is een van de snelst groeiende Amerikaanse bedrijven. Waaruit dat blijkt? Nou, uit de aanhoudende groei van 50 procent per jaar bijvoorbeeld.

Innoveren

Om te innoveren op het gebied van software moet een bedrijf dus niet perse nieuw zijn. Het moet juist blijven vernieuwen en steeds weer op zoek gaan naar de beste oplossingen voor een klant of hun eigen bedrijf. En, zo stelt de Tech Times, je hoeft daarvoor niet een IT-afdeling in eigen huis te hebben. Je kunt net zo goed externe partijen inhuren, die de juiste kennis paraat hebben en waarschijnlijk de beste oplossingen bedenken. Mochten de toppers uit dit lijstje te duur zijn, dan zijn er vast ook nog genoeg andere opties!