‘s wereld dunste Bluetooth Speaker ooit: Lenovo 700 Ultraportable

We hebben tijdens CES 2019 voldoende nieuwe innovaties gezien waardoor we redelijk door het plafond schieten van enthousiasme. Echter hadden we niet verwacht dat een Bluetooth speaker onder deze innovaties zou vallen. Lenovo onthult de gloednieuwe 700 Ultraportable Bluetooth speaker tijdens het evenement en blaast de concurrentie weg. Want dit moet zonder enige twijfel wel de dunste, en meest portable, speaker ooit zijn. 

Lenovo komt met ultradunne Bluetooth speaker

Of het nu gaat om een keiharde laptop van Asus, een samenwerking tussen Apple en Samsung of een 98-inch televisie: CES 2019 weet ons te verbazen. De grootste techbeurs ter wereld toont alle nieuwe innovaties voor het aankomende jaar en weet ons meerdere malen te verrassen. Maar waar compacte laptops en indrukwekkende televisies regelmatig te vinden zijn op de beurs, is het een nieuwe Bluetooth speaker die onze aandacht trekt. Lenovo onthult de gloednieuwe 700 Ultraportable Bluetooth Speaker en het is misschien wel de meest indrukwekkende speaker die we gezien hebben.

Lenovo 700 Ultraportable speaker

De nieuwe Lenovo 700 Ultraportable Bluetooth speaker is met 11mm dikte ontzettend compact. Daar komt dan ook nog eens bekijken dat hij slechts een paar centimeter breed is. Hierdoor is hij makkelijk mee te nemen in je broekzak bijvoorbeeld. Aan de bovenkant van de speaker bevinden zich vijf knoppen: Play/Pause, zachter/vorige, harder/volgende, Bluetooth en uitschakelen of activeren van de microfoon. Zoals duidelijk wordt heeft Lenovo er alles aangedaan om het apparaat zo compact mogelijk te houden, maar dat gaat niet ten kosten van de kwaliteit.

Deze Lenovo speaker komt inclusief Bluetooth 5.0 ondersteuning, NFC Touch, 360-degree audio en een waterdichtheid van IPX2. De Ultraportable speaker is met twee uur volledig opgeladen en draagt vervolgen een accuduur van acht uur met zich mee. Al met al op het eerste oog de perfecte speaker om mee te nemen op reis. Uiteraard hebben we het geluid op dit moment niet gehoord en moeten we het simpelweg doen met de informatie: 360-degree audio.

Vanaf april 2019 ligt de Lenovo 700 Ultraportable in de winkels met een adviesprijs van €150.