Dit zijn 10 leuke dingen om te doen met truffels op 

Ben jij opzoek naar leuke dingen om te doen wanneer je truffels op hebt? Dan hebben wij een ultieme lijst gemaakt met dingen die jij zeker moet gaan doen met truffels op. 

#1 Sterrenkijken van achter het raam

Hoe geweldig in het universum eigenlijk? Wanneer je aan het trippen bent besef je dit allemaal iets beter. Zo worden emoties versterkt, maar word je ook enorm aangetrokken tot de sterren. Vooral met een goede dosis psilocybine zal dit de perfecte activiteit worden voor tijdens het trippen. 

#2 Trippy muziek luisteren 

In de jaren is er enorm veel muziek gemaakt om op te trippen. Deze muziek vind je in grote afspeellijsten op bijvoorbeeld Spotify. Van Pink Floyd tot minder bekende artiesten. Er is genoeg te vinden op het internet om even goed uit je pan te gaan. 

#3 Comedy kijken 

Een goede lachbui hoort er helemaal bij wanneer je aan het trippen bent. Je kan dit natuurlijk nog extra aanzetten door opzoek te gaan naar goede comedy. Zoek een commedian die je in het echt ook leuk vindt. Of zoek naar grappige video’s. Dat kan je lachbuien alleen maar versterken. 

#4 Bezoek: ‘’Earth Porn’’

Ga eens opzoek naar Earth Porn, met deze zoekwoorden kom je terecht bij geweldige plaatjes van onze wereld. Maar ook van het heelal wanneer je opzoek gaat naar space porn. Speel bijvoorbeeld twee uur lang Earth Porn af op je computer, zeker weten dat je gaat genieten! 

#5 Ga de natuur in 

De connectie die wij voelen met de natuur wanneer we aan het trippen zijn is niet te beschrijven. Het is dus ontzettend mooi om die natuur in te trekken. Ga opzoek naar een mooi bos en laat je helemaal gaan. Een prachtige wandeling, lekker op een bankje zitten het kan allemaal. 

#6 Kunst maken 

Kunstzinnig word je zeker tijdens een goede trip. Zo is er ontzettend veel mooie muziek gemaakt tijdens een trip op truffels. Maar ook zijn er veel schilders die bekend staan om hun trippy kunst. Waarom zou je dit dus zelf niet doen samen met je tripmaten. 

#7 Spelletjes doen 

Het doen van leuke actieve spelletjes kan enorm leuk zijn. Je moet echter niet te moeilijke spelletjes proberen want vaak kan je hier niet je gedachten bij houden. Dus doen makkelijke maar vermakelijke spelletjes. 100% plezier gegarandeerd. 

#8 Licht en muziek combineren 

Wist je dat lichten enorm je trip kunnen versterken. Zo zie je vaak patronen in lichten, vooral wanneer het ook nog verschillende kleuren zijn. Wil je helemaal een ultieme trip aangaan? Schaf dan een lichtbol aan die connect met de muziek. Hierna zal je 100% opgaan in een eindeloze trippy fascinatie.

#9 Ga lekker eten 

Wanneer je tript kan de smaak van eten ontzettend intens zijn. Ga dus van tevoren heerlijk eten klaarmaken. Vervolgens hou je samen met je tripmaten een overheerlijke testronde. Iedereen zal hier super goed op gaan!

#10 Goede gesprekken 

We kunnen wel allerlei unieke activiteiten bedenken. Maar uiteindelijk blijft het toch het mooist om met elkaar levenswijsheden te delen. Tijdens een goede trip denk je bijvoorbeeld veel dieper na over het universum en alles tussen aarde en hemel. Met wie kan je dat beter delen dan je mede trippers. Dus goede gesprekken voer je niet met je telefoon maar met je tripmaten.