Dit zijn de coolste kerstapps van het moment

Voor je het weet, is het weer zo ver: kerst. Het feest van lekker eten en drinken, samenkomen met familie en vrienden en cadeaus onder een grote kleurrijke kerstboom met heel veel lampjes. Kun jij niet wachten tot de allerleukste feestdaggen van het jaar weer van start gaan? Dan delen wij in deze blog met jou de allerleukste kerstapps. Om alvast in de stemming te komen!

Aftellen naar kerst (gratis)

Moet jij nog van alles doen voor de kerstdagen? Zoals: kleding vinden, kerstkaarten maken, kerstdiner bedenken of misschien een kerstpakket bestellen? Dan is er een handige app die voor jou aftelt tot aan kerst. Dan weet je precies hoeveel dagen je nog hebt voor jouw to do list!

Elf Yourself (gratis)

Je kunt er niet vroeg genoeg mee beginnen: je kerstkaart. Deze app maakt een kerstgroet digitaal, namelijk als kerstelfjes. Voeg in deze app foto’s toe van je vrienden, familie of je collega’s. Vervolgens dansen jullie op de perfecte kerstmuziek. Deze app is er voor Android en de iPhone!

Santa Village spelen (gratis)

Dit spel kun je natuurlijk het hele jaar door spelen op je smartphone of tablet. Help jij de kerstman om Winter Wonderland te bouwen voordat de kerstdagen beginnen? Een belangrijke taak natuurlijk, want anders is hij nooit op tijd klaar om pakjes rond te brengen. Een win-winsituatie.

Luister kerstmuziek (gratis)

Jingle Bell Rock? All I Want for Christmas? En: Rudulph, the Red-Nosed Reindeer? Hoe kom je nu beter in de stemming dan door nu al te luisteren naar kerstmuziek! Op Spotify kun je heel het jaar door kerstmuziek vinden. Maar ook Skyradio heeft een Christmas-station dat het hele jaar door te beluisteren is. In de Appstore vind je ook Christmas Radio, een speciale app om jou het hele jaar door te voorzien van kerstmuziek!

Maak je verlanglijstje (gratis)

Vind jij het ook lastig om te bedenken wat je voor kerst wilt? In de Appstore voor iPhone en Android kun je apps vinden, zoals Giftster en PleezMee, waarin jij jouw verlanglijstje kunt noteren. Zo kun jij het hele jaar door jouw cadeau-ideeën bijhouden. En zodra er wordt gevraagd wat je wilt krijgen van de kerstman, heb jij jouw lijstje klaar.