Dit zijn de spannendste games van 2019

Speel jij graag spelletjes op de PlayStation of de Xbox? Dan vind je deze lijst, die we speciaal voor jou hebben opgesteld, vast heel interessant! Check snel welke spannende spellen jij nog niet hebt geprobeerd. En je dus snel op jouw to-do-list moet zetten. Dit zijn de 3 meest spannende spellen uit 2019!

1. Anthem

Wat krijg je als een half-voltooide godenwereld wordt bedreigd door een duistere groep mensen? Word één van de Freelancers die tussen de schurken en eeuwenoude technologie staat. Want als deze technologie in handen komt van de bad guys…

Je kunt dit spel met drie andere spelers spelen. Er zijn ruïnes die vragen om een verkenning. Je vecht tegen dodelijke vijanden en buitenaarde artfacten. De wereld waarin je wordt getrokken, verandert continue. Terwijl je dit spannend verhaal moet ontrafelen, word je sterker en sterker. Ben jij de Freelancer die Anthem weet te redden? Probeer het snel uit!

2. Resident Evil 2

Was jij fan van Resident Evil 1? Dan kun je het tweede deel ook zeker waarderen. Het bevat dezelfde elementen als het eerste deel, zoals spannende verkenningen en het oplossen van ingewikkelde puzzels.

Werk jij samen met beginnend politie-agent Leon Kennedy en studente Claire Redfield? Een rampzalige uitbraak in Raccoon verandert de lokale bevolking namelijk in dodelijke zombies. Deze horrorklassieker geeft je een survival-horrorervaring. Durf jij het aan?

3. Metro Exodus

De aarde is al een kwart eeuw vernietigd door een nucleaire oorlog. Er zijn nog slechts een paar duizend mensen over die proberen te overleven in metrotunnels. Zij hebben tenslotte de giftige aanval overwonnen en zijn niet van plan zich gewonnen te geven aan gemuteerde beesten, paranormale verschijningen en burgeroorlogen.

Speel jij dit spel dan zul je als Artyom een taem vol Spartan Rangers leiden. Samen zullen jullie op zoek gaan naar nieuw leven in het verre oosten. Wil jij een episch en meeslepend verhaal spelen? Dan is Metro Exodus echt een spel voor jou. Vol met non-lineaire levels in een post-apocalyptisch Rusland waarin menselijke én gemuteerde tegenstanders jou proberen te doden. Wat dit spel zo tof maakt? Jouw keuzes kunnen je duur komen te staan. Een gasmasker dat bevriest, een huilende mutant of een kaars aansteken in het donker? Spannend!