Verwen jezelf met deze producten die de moeite waard zijn

De laatste tijd verwachten mensen steeds meer van zichzelf – en vaak te onrechte. Alles moet sneller, beter, meer. Zeggen dat je het druk hebt is eerder iets goeds, dan een reden om aan de bel te trekken. Toch is het soms juist goed om een stap terug te doen en even heel lief voor jezelf te zijn. Wat minder hooi op je vork nemen, wat meer tijd nemen voor jezelf en investeren in je verzorging. Want dat verdien je! In dit artikel bespreken we een aantal producten die zéker de moeite waard zijn om jezelf lekker mee te verwennen. Welke is jouw favoriet?

Olaplex

Wanneer je haar gekleurd is, kan dit ontzettend schadelijk zijn voor je haar en ervoor zorgen dat jouw haren er sneller dof uitzien, sneller afbreken en er kortom – ongezond uit gaan zien. Wanneer je gezond haar wil blijven houden maar tóch eens wat nieuws zou willen proberen met je haar, is het goed om te overwegen om je haar te kleuren in combinatie met Olaplex. Olaplex legt namelijk een beschermende laag over de haren heen en hersteld het haar wanneer het is aangetast na een kleurbeurt. Als het op je haren aankomt, zou je niet teveel moeten willen bezuinigen. Het is immers altijd in het zicht en doet heel veel met jouw uitstraling. Als je jezelf echt wil verwennen, kies dan zeker voor Olaplex. Jij (en je haar) zullen er geen spijt van krijgen.

La Roche Posay

Het heerlijke merk La Roche Posay is afkomstig uit de gelijknamige plaats in West-Frankrijk en doet ons meteen denken aan de warme zon bij de kust in Frankrijk. Dit merk is heel zacht voor de huid, dus ook mensen met een gevoelige huidconditie zullen waarschijnlijk goed tegen deze producten kunnen. De producten zijn namelijk allemaal vervaardigd op basis van het lokale bronwater van La Roche Posay. De hydraterende crèmes zijn een must, maar het merk komt het beste uit de verf wanneer je de crèmes in combinatie gebruikt met de rienigingsproducten en serums. Een echte verwen-treatment voor jouw huid!

woman holding Fortune magazine

Nagellak van Hêrome

Als je last hebt van nagels die zacht zijn en snel afbreken of inscheuren, dan kan dit ontzettend vervelend zijn. Korte, afgebroken nagels zien er al snel onverzorgd uit en dit kan een reden zijn dat je overweegt om professioneel nagels te laten plaatsen. Echter is dit schadelijk voor jouw eigen nagels en kan dit ervoor zorgen dat jouw nagels nog sneller afbreken. Hêrome heeft hier een oplossing voor bedacht, hun nagelverhardener (verkrijgbaar in sterk en extra sterk) doet goed zijn werk en zorgt ervoor dat zelfs de meest zachte nagels een boost krijgen en mooi, lang en sterk kunnen groeien.

Wimperserum

Als jouw wimpers ook altijd kort waren en zelfs mascara hier niet veel aan kon veranderen, dan zul je vast blij zijn wanneer je gebruik gaat maken van een wimperserum. Hoewel veel mensen screptisch zijn en niet geloven dat het écht kan werken, zijn er legio voorbeelden van mensen die hun wimpers wel tot 1,5 x zo lang hebben kunnen laten groeien doordat ze gebruik maakten van een wimperserum!