De beste bluetoothspeakers van 2019

Waarschijnlijk heb je net weer je Spotify of iTunes abonnement met een jaar verlengt en ben je klaar om januari met lekkere deuntjes door te komen. Om al je favoriete hits te delen met je vrienden of gewoon lekker hard aan wilt zitten wil je natuurlijk de beste speakers gebruiken, maar welke beste bluetooth speaker past nou het best bij jou en jouw songs? Het gaat er dus in het bijzonder om dat het geluid goed door bluetooth wordt overgedragen, dat de bluetooth verbinding goed intact blijft, en dat de speaker natuurlijk los van het bluetooth gedeelte goed presteert.

Weet wat je wil

Om te beginnen een bluetooth speaker uit te kiezen, is het goed om na te gaan waar je hem voor wikt gebruiken en in wat voor gelegenheden.

Door die keuzes te maken, kunnen er al een paar afvallen. Wil je bijvoorbeeld de speaker meenemen naar het strand, dan is waterdicht en stof afstotend erg belangrijk of wil je hem op feestjes liever aansluiten op andere boxen voor nog meer geluid. Bedenk goed in welke situaties je wil dat jouw box goed presteert, dan maakt de keuze een stuk makkelijker!

Anker Soundcore Flare

Dit is onze beste budgetproof speaker in dit rijtje. Misschien van iets mindere kwaliteit, maar als je in januari nog even niet zo veel kan investeren, is deze box meer dan prima als oplossing!
Hij kan 12 uur lang mee en heeft een verrassend goed geluid voor de grootte van de speaker. Deze draadloze speaker gaat nek aan nek met de competitie en dat voor een prikkie! Hij kan tegen water, maar is niet geheel stofvrij. Het geluid is goed zolang de speaker niet al te hard zet, maar meer konden we ook niet verwachten voor dit prijsje. De beste speaker voor als je een iets smaller te besteden budget hebt!

Bowers en Wilkins Zappelin wireless

Deze bluetooth speaker is prachtig voor in huis en heeft een uniek design wat hem erg mooi en aantrekkelijk maakt. Dat maakt hem tegelijkertijd ook lastiger om mee te nemen en dus is deze een stuk minder portable dan de andere speakers in deze lijst. Het geluid is ontzettend goed. Een helder en natuurlijk geluid met een diepe bass die ruimte-vullend klinkt. Het geheim van de Britse makers.

JBL Charge 3

De JBL’s. Wie kent ze niet? Er is altijd wel iemand in je vriendengroep die zo’n boxje heeft. Ze zijn er in alle soorten, maten en kleuren en geven altijd een goed geluid en werken makkelijk.
De Charge 3 heeft als bijzondere toevoeging dat hij, terwijl je muziek aan het luisteren bent, je telefoon kan opladen (Charge)! Mocht je je smartphone hiermee willen opladen gaat de batterij natuurlijk wel iets sneller leeg, maar als je alleen muziek draait, kan de JBL batterij tot 20 uur mee.
Deze speaker is ook water- en stofdicht, dus mee naar het strand, in de badkamer of tijdens de verbouwing van je huis, hij kan een heleboel hebben en ook overal mee naartoe! En waarom zou je geen waterproof speaker willen?

JBL staat vooral bekend om de goede bass-kwaliteit en ook deze speaker blijft goed klinken als je het geluid hard aanzet en je de bass kan voelen.

Bose Soundlink Revolve

Wanneer je een huismus bent die ervan houdt om thuis los te gaan op muziek, heb jij je bluetooth speaker nu te pakken! De Revolve van Bose heeft het beste geluid van alle speakers uit dit rijtje, maar is helaas niet water- en stofvrij. Vandaar dat deze box de competitie net niet wint, maar het is absoluut een goede tweede met een heerlijk 360 geluid, dat binnenshuis het best tot zijn recht komt.

UE Boom 3

Deze speaker is versie nummer drie, dus new and improved! Na alle vergelijkingen is dit de speaker in 2019 waar je het meest waar voor je geld krijgt. Het geluid is goed en kan ook erg hard, zonder dat hij bij hogere volumes geluidskwaliteit verliest. Een goede keus dus als je je beats lekker hard aan wil zetten. Hij kan zo ongeveer 30 meter verbonden blijven met je telefoon als je ermee wegloopt en hij heeft ook een nieuwe feature waardoor je je telefoon niet de hele avond kwijt bent aan alleen muziek. Hij kan namelijk met zijn one-touch mix knop al je favoriete playlists afspelen zonder dat je die op je telefoon hoeft aan re klikken. Super easy!